Po włączeniu zasilania na falownik, takich jak 74LVT04, wyjście jest wysoka impedancja czy niskie?

E

EDA_hg81

Guest
po włączeniu zasilania falownika, takich jak 74LVT04, wyjście jest wysoka impedancja czy niskie? Dzięki.

, podczas gdy moc na impedancji wyjściowej falownika jest równy zero, ponieważ ma do utrzymania wartości napięcia bez względu na ilość obecnych tonie lub źródeł .....

Jeśli jest niska impedancja, oznacza to poziom napięcia wyjściowego po włączeniu zasilania jest zero. Zgadza się?

jeśli impedancja wyjściowa jest równa zero, to nie ma znaczenia jak bardzo corrent będzie płynąć, ponieważ V = impedancja prądu *. jeśli impedancja = 0. następnie V = 0. prawda?

co mówimy jest impedancja wyjściowa układu i impedancja wyjściowa jest na zdjęciu za związane szeregowo z wyjściem .... ponieważ w naszym przypadku impedancja wyjściowa układu jest równa zero spadku z wyjścia do obwodu do wyjścia, które otrzymujemy jest zero, nie ważne ile płynie prąd ..... Nie oznacza to wyjście obwodów będzie zero ... Pozdrawiam .....

EDA_81hg, może warto rozważyć ten sposób: Jeśli zgasić jest wysoka, powiedzmy 3V, a impedancja wyjściowa jest zero, a jeśli umieścisz obciążenia 1 kOhm, prąd będzie 3mA. Jeśli umieścisz zera omach obciążenia, prąd będzie nieskończoności. Nadzieję, że to pomaga. SH

uprzejmie mi pomóc 12VDC na 220VAC 500watts się schemat przetwornicy obwodu wysłać do mojej poczty lub pokazać mi [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 4 minutach: [/color] [/size] proszę zawsze komentarzy dla asystenta [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 2 minutach: [/color] [/size] mój e-mail jest e-mail [] rielcom2000@yahoo.co.uk [/email] [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 7 minutach: [/color] [/size] proszę o przesłanie mi tego schematu 12VDC na 220VAC 500watts się [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 45 minutach: [/color] [/size] proszę o przesłanie mi tego schematu 12VDC na 220VAC 500watts się

Jeśli używam obwodu RC, aby powiększyć moc czas rośnie do przetwornicy i wejście wzrost czasu do falownika następuje I / O rosnącej czasu ustalonych przez FPAG niezwłocznie RC mocy. Jaki jest wynik? Jakiś facet powiedział, że jeśli używać ten sposób falownika może być uszkodzony. Dzięki. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 minutach: [/color] [/size] Dziękuję wszystkim bardzo. Ja to rozumiem.

czy możesz określić, jakie FPAG jest ... dont pamiętać, słysząc każde określenie takiego ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back