pls Muszę wolny kompletnego wolnego oprogramowania pcb

E

ehico16

Guest
podoba Muszę wolny kompletnego wolnego oprogramowania routingu PCB z auto

Cześć, Jest to bezpłatne oprogramowanie o nazwie DipTrace. Wystarczy zrobić wyszukiwania Google, aby go znaleźć:) Pozdrawiam, sabzi

Witam Nie wiem czy KiCada lub GEDA ma autorouting, ale są ładne wolne pakietów PCB.

@ Buenos KiCad pochodzi z Autorouter. @ Sabzi DipTrace nie jest freeware. ep20k

Cadsof Eagle to dobry freeware PCB projektowanie oprogramowania nie jestem pewien, o autorouting, jednak jest to dobry program chodzi m.yasir

Darmowa wersja Cadsoftusa Eagle ma wiele innych ograniczeń, jak również: 1. Schemat nie może być więcej niż jedna strona 2. planszy jest ograniczona do 12 cal kwadratowy 3. tylko 2 warstwy PCB mogą być wykonane, jeśli chcesz dobry freeware następnie wyszukiwać dla pęknięty wersja Altium Designer chodzi m.yasir

"Dobry freeware następnie wyszukiwać dla pęknięty wersja Designer ltium @" nie jest jej naprawdę "freeware". jego OK dla wielu ludzi do korzystania z krakingu oprogramowania, ale dla innych może być unconfortable. tak, KiCada jest dobrym coice w tym przypadku, jej naprawdę freeware. I wystarczy, jeśli nie chcesz zaprojektować 6 + warstw szybkich cyfrowych płyt.

Witam sugest OrCAD 16, znaleźć na isohunt.com przez torent. Jestem bardzo zadowolony z OrCAD. najczęściej usde wśród profetionals.

buenos, choć Altium Designer nie jest freeware, ale to bardzo wszechstronne PCB projektowanie oprogramowania. oprogramowanie Cracked mają własne problemy, ponieważ wiele cech pęknięty oprogramowanie nie działają prawidłowo, które mogą działać, jeśli nie były prawnie registered.I docenią także korzystanie z legalnie zarejestrowane oprogramowanie. Proszę powiedzieć mi link skąd można pobrać KiCada. odniesieniu m.yasir

Proszę odwiedzić ten link, aby pobrać najnowszą wersję i stabilna wersja KiCada [url = http://www.lis.inpg.fr/realise_au_lis/kicad/] KiCada [/url]

podoba Muszę wolny kompletnego wolnego oprogramowania routingu PCB z auto
kochany, co kiedykolwiek oprogramowania, którego używasz, musisz nauczyć się po raz pierwszy. Żadne oprogramowanie będzie działać, chyba że wiesz jak wejść wejść i konfiguracji oprogramowania. Jest bardzo proste rozwiązanie, jeśli jesteś nowym projektowania płytek drukowanych. Możesz użyć CoralDraw. Mogę dać ci próbne projekty na początek. Twoje WTC jest bardzo mała można to zrobić.

Dip ślad jest dobrym wyborem, jeśli ur pracy z maksymalną double layer PCB

Witam Użyj Protel to jest stosunkowo łatwe.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 19:45 ---------- Poprzedni post był 19:44 ----------</span></span>
Jeśli nie możesz znaleźć zarzuty daj mi znać.

proteus zawodowych. ma autorouting opcji, a także jest freeware

proteus zawodowych. ma autorouting opcji, a także jest freeware
PROTEUS freeware!! nice żart Może powinieneś powiedzieć, że do Labcenter ... [Url = http://www.labcenter.com/ordering/cprices.cfm] Labcenter Electronics - Proteus EDA / CAD Software - Commercial ceny [/url] Alex

Używam kicad software.it jest oprogramowanie open source i łatwy w użyciu. u można dostać od poniższy link [url = http://kicad.en.malavida.com/download] Download za darmo KiCad 29.04.2011 angielski Windows [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back