Pls help me how wiedzieć o CKT informatyka

C

Chandra.k

Guest
Witam wszystkich,

Jestem 2 lata doświadczenie engg.I układ interesuje mnie w CKT projektu.

proszę mi powiedzieć książek nazwisk lub miejsc, które dają proste podstawy związane z projektowaniem w sklepie internetowym firmy.

Dzięki Zaawansowane

Design of Analog CMOS Integrated Circuits, przez Razavi
Myślę, że to dobra książka.
Nawiasem mówiąc, u wanna do projektowania analogowego lub cyfrowego projektu?

Chk out książki: Digital ckts Zintegrowane analizy i projektowania przez Sung-Mo (Steve) Kang
Na początek daje wielką wiedzę na cyfrowe, razavi innego dla sygnału analogowego jest lepszym rozwiązaniem

Some More:

1.
Analysis and Design of Analog Int.CKT.Gray i in.al.

Dostępne tutaj:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=73630&highlight=gray grey

2.Sedra Smith:

3.Millman Grabel

4.CMOS Allen

Nadzieja pomoże u. ...

sankudey

Design of Analog CMOS Integrated Circuits, przez Razavi tak, to naprawdę miłe dla książki do nauki projektowania układów scalonych.

Design of Analog Integrated Circuits and Systems
Kenneth R. Laker, Willy MC SansenDodano po 6 minut:Analog Integrated Circuit Design
David Johns i Ken Martin

muiyuen napisał:

Design of Analog Integrated Circuits and Systems

Kenneth R. Laker, Willy MC Sansen
Dodano po 6 minut:
Analog Integrated Circuit Design

David Johns i Ken Martin

Willy Sansen ma nową książkę o podstawowych projektowania układów analogowych, jego nazwie
Analog Design Essentials przez W. Sansen, Springer, 2006.
Książka ta została wykorzystana przez prof Asad Abidi w jego ostatnich wykładów poza UCLA

Cześć,
Tezy książki mogą być wykorzystane do konstrukcji CMOS CKT

1) CMOS Podstawy przez Weste i Eshregian
2) Analog Circuit Design Allen i Hollberg
3) Analog Circuits przez Behzad Razavi
4) CMOS Baker li i Boyce

Dzięki
Shaikh Sarfraz

Wybór jednej z wyżej wymienionej liście jest tylko tyle!nie za dużo!

Renwl Hi,
Laker i książki Sansen została wokół wielu lat i ma wiele rozwiązanych przykładów dla lepszego zrozumienia danego tematu.Jest to łatwe do zrozumienia i nadaje się dla początkujących zbyt ... Jednak ta książka nie jest łatwa do zdobycia.Miałem ciężki czas szukając go w księgarni ...

Dla początkujących polecam książki razavi's.
Jak uzyskać ogólny pogląd projektowania obwodów, a następnie można przejść do sansen książki.Zajmuje się ono biegun / zero analizy bardzo dobrze.

Kytan Hi,
Cytat:

Willy Sansen ma nową książkę o podstawowych projektowania układów analogowych, jego nazwie

Analog Design Essentials przez W. Sansen, Springer, 2006.

Książka ta została wykorzystana przez prof Asad Abidi w jego ostatnich wykładów poza UCLA

pl.określić, które do projektowania obwodów jest potrzebne?
Anolog lub cyfrowy.i na jakim poziomie.

ive dowiedział off sedra Smith ISBN 0195142519 i jestem nadal z Razavi ISBN 0072380322

Do podstawy,
Zarezerwuj przez Kang jest dobre;
Następnie, jeśli są Państwo zainteresowani cyfrowe sprawdzić cyfrowych Int. projektu Jana Rabaey et all iw miarę analogowe idzie można zasięgnąć Razavi lub Allen & Holberg.

Regrads,
Abhi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back