PLL i Simulink

P

Puppet1

Guest
witam szukam pll przykładów i wzorów przy użyciu Simulinka. ktoś ma coś .. dzięki

spróbuj te pliki, i zrobić je, gdy miałem dyplom używają Simulink do symulacji pll w dziedzinie czasu i domeny fazy i chcą mogą pomóc khouly

wysłać więcej tak proszę! człowieka i chcą kogoś pęknięty tych notatek i związane z tutaj. mają wszelkiego rodzaju przykłady!

Hi khouly, Twój attarchment jest empty.I chcesz spojrzeć na swoje pll modelu, proszę przesłać doc raz again.Thank Ciebie.

załączniki arn't pusty i sprawdzeniu ich używać ich z M @ TI @ B 6.5 dzięki ich r modeli Simulinka khouly

hi! Jestem zbyt projektowania PLL. do tego mam zrobić modelowanie pll w Simulink i to działa. Ja was posyłam pliku modelu. opłata ta pompa PLL ma częstotliwość wejściowa częstotliwości 560khz i wyjściowego jest albo 56mhz lub 140MHz w zależności od tego, czy N jest 100 lub 250 resply. wypróbować model dla specyfikacje. jeśli masz jakieś problemy symulacji modelu, skontaktuj się ze mną. Pomogę ci. przy okazji, jeśli masz jakieś artykuły dotyczące szczegółowych opóźnienia zablokowany konstrukcji pętli, prosimy wysłać. :) Chodzi, vijay

Myślę, że w Matlab 7, są dwa PLL przykłady oparte na Simulink.

xz781122, Nic na Matlab i symulacji Simulink PLL w pliku. To właśnie szukałem ...

I nie wydają się być w stanie otworzyć żadnego z plików. Mdl w moim 6,5 matlab wersji 13. Czy te pliki używane tylko w MATLAB 7?

Próbuję użyć pll, aby uzyskać pozycję silnika DC servo. Pll jest używany, aby otrzymać wyższą resolution.Caz czujnik może tylko generować 8pulses/revolution, więc muszę używać pll, aby zwiększyć rozdzielczość do 500 impulsów / zmiany revolution.Then częstotliwości na prędkość kątową. Mój pomysł jest do pomiaru czasu między impulsami holowania się in.Then używać integrator, aby interwał czasu (integrator jest resetowany każdy impuls na wejściu). Multily 8, aby uzyskać czas potrzebny na jeden obrót, a następnie podzielone przez 500 aby uzyskać nowe resolution.Use ten nowy sygnał wejścia generatora zębów piły, aby zatruć theta silnika. Czy ktoś ma lepszy pomysł? Pls mi powiedzieć. Muszę zbudować odpowiedni model przez wt 30 sierpnia. Dziękuję bardzo! I został dołączony moje mdl PS: Właśnie dowiedzieć się prawidłowy wynik przy obliczaniu prędkość kątową, ale wciąż nie znalazłem sposobu na zwiększenie rozdzielczości, może ktoś mi pomóc?

i starali się uruchomić niektóre z modeli Simulinka zamieszczone tutaj ... ale większość z nich daje mi błąd Block błąd transferu FCN Simulink Błąd z "tf2ss" w "chargepumppll / Transfer Fcn'Attempt wykonać oko SCRIPT w funkcji jakiś pomysł lub rozwiązanie dla tego .. Pozdrawiam

Każdy użytkownik ma przykład symulować sigma delta frational n pll w Simulink?

moje modele pracy na R14 i teraz jestem modifiing ich do pracy z r2006a khouly

[Quote = kjjian] Każdy użytkownik ma przykład symulować sigma delta frational n pll w Simulink? [/Quote] Zrobiłem model sigma delta frational n pll w Matlab Simulink, ale nie znaleźliśmy sigma delta fn pll jest lepszy niż klasyczny fn pll. Mój model klasycznego n pll działa well.Maybe mojego modelu delta sigma ma kilka błędów. Kto może wyjaśnić, dlaczego?

No nie jeden ma FNPLL modelu Simulinka? Staram się pracować nad nim. I chcę założyć z MASH1-1-1 SDM. Jako wyjście ma osiem poziomów, zastanawiam się, jak może pracować jako Błąd = fref * (k * (N +1) + (FK) N) / N = fref * (N + K / M) Chodzi mi o to jak zrobić poziom wydajności pracy z prawem moduł dzielnika, więc mogę dokładnie fout? Dzięki za pomoc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back