pisanie naukowych słowo (LATEX)

J

jakjoud

Guest
Hi każdy organ, mam trochę pb przez to denerwuje mnie wiele. Muszę złożyć papier na konferencji dzisiaj, pytają napisać wkład do lateksu za pomocą klasy, że zapewniają one następnie przesłać go na przykład w formacie pdf. My pb jest to, że nigdy nie napisać coś w Latex mam cały papier w formacie MS Word. Mam również naukowa słowo, ale nie wiem, jak korzystać z klasy chcą. Proszę mi pomóc. Dziękuję bardzo

oraz mój przyjaciel lateksu lub więcej Precyzyjnie tx jest dokumentem systemu formatowania jej nit wyswyg edytor ale bardziej znaczników jeden. Mogę tylko powiedzieć, że Open Office zawiera teraz OptIn na wywóz do La (TeX), z drugiej strony wszystkich dystrybucji Linksa i większości Uniksów masz wersję z lateksu lub tex włączone, ale jest to język dificult do nauki. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 2 minutach: [/color] [/size] Cóż za pomocą klasy lateksu zazwyczaj oznacza wywołanie binarnych tex lub lateksu z tej klasy, a nie wiesz, też starają się ją Open Office.

Wielkie dzięki, ale raczej działać pod windows, wiem, że to nie jest lepsze OS ale i tak myślę, że będzie bardziej dla mnie łatwe.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back