Pilne! Problem o 1GHz PLL. & #

L

linlin

Guest
:: Myślę, że moje PLL poszła do jej stanu, ponieważ wyjście PDF pozostaje bez zmian. Ale kontrola napięcia drgania. Czy jest ktoś kto może mi powiedzieć, dlaczego kontrola napięcia oscylują? Fala jest załączony w PPT. Dziękuję bardzo!

I naprawdę potrzebujesz kilku wskazówek, prosze o pomoc ~ [quote = Linlin]:: Myślę, że moje PLL poszła do jej stanu, ponieważ wyjście PDF pozostaje bez zmian. Ale kontrola napięcia drgania. Czy jest ktoś kto może mi powiedzieć, dlaczego kontrola napięcia oscylują? Fala jest załączony w PPT. Dziękuję bardzo! [/Quote]

q1, 2> sprawdzić transferu danych / Fref i wilgotne czynnikiem swoją pll; sprawdzić PDF martwy zoom, wyjście PDF1 jest 0,7 V w stanie zamkniętym, to impuls może otworzyć pompy opłat? q3> plik PDF nie jest widoczna, jeśli błąd fazy 180degree, PDF musi mieć duże wyjście, myślę. q4> sprawdzić wysoki dzielnik częstotliwości, czy twój dzielnik może pracować również na 1GHz? podziel się stosunek VCO na opinie jest w porządku? Powodzenia! ryb

Aby ryba maślana: Dziękuję bardzo za pomoc. Nie zdawałem sobie sprawy, że wyjście jest tylko 0,7 V PFD1 dopóki nie wspomnieć. I nie wiem czy to jest problem. Będę sprawdzić i podać więcej szczegółów na temat mojej PLL. Jestem początkującym w Analog Circuit Design. Nadzieja, aby uzyskać więcej pomocy od was. Dziękuję bardzo za życzliwość i cierpliwość. Z poważaniem, Linlin

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back