PIC18F2431 programowania problem

V

vojke

Guest
Witam wszystkich! Mam problem z moim PIC18F2431 i easyPIC2 rozwoju forum. Wszystko wydaje się działać dobrze, gdy jestem programowania, aż na samym końcu tego pojawi się ostrzeżenie: Programowanie nie powiodło się! -Program: 79 Error (s)-ID (s): 0 Error (s) I udało się zaprogramować różne rodzaje PIC18s i PIC16s i nigdy nie miałem tego typu problemów. Co to może być? Czy może ktoś inny tego rodzaju problem zbyt? Program PS jest tylko proste, jak może być, diody przełączające ... Dzięki

No nie ma błędów na etapie kompilator. Również na etapie programowania (Programista PICFlash) nie ma żadnych błędów i w chwili, gdy (Stan urządzenia: Idle) należy pobytu (co oznacza, że wszystko jest OK) wyżej opisane ostrzeżenia tylko pojawiają się przede mną. Niektóre problemy z komunikacją?

Przynajmniej w skrócie błąd tle ekranu, aby zobaczyć kroki wykonane przed błąd ..........

Szukałem przez sieć, aby znaleźć ludzi z podobnymi problemami i znalazłem je. Niektórzy sugerowali, że należałoby postawić skoczka 9 do ziemi i podczas programowania chip przytrzymać przycisk B4? Czy słyszałeś o tym sir? Próbowałem, ale bez powodzenia ... Sprawdziłem inne zworki i wszystko jest jak należy ... Sprawdziłem i układ jest OK, czy nie jest uszkodzona ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back