PIC16F628 ruchu wyświetlacz podpisać wiadomość.

O

OBIALOR

Guest
Dla niektórych z naszych członków, którzy są zainteresowani pic poruszające przesłanie jak ja, powinni odwiedzić stronę http://www.josepino.com znajduje się ciekawy układ istnieje i mam sam sobie go zbudować i działa dobrze , schemat jest dołączony do hex pliku, ale można użyć icprog oprogramowania do pisania własnych wiadomości w polu eprom. to proste.

Hi OBIALOR, Nice pracy, ale jeśli używać u 74HC595 (Double buforowane rejestru przesuwnego) zamiast 74HC164 u mogą korzystać z obwodu, General Message Display obok używając go jako wyświetlacza Przenoszenie wiadomości. Pozdrawiam, A. Abbas

tak Ahmad, że s dlaczego i pokazać obwodu tutaj, abyśmy mogli go rozwinąć więcej, możesz podać kilka discription na temat korzystania z 74HC595., choć niewiele w mojej okolicy.

witam wszystkich trzcinowy dowolny 1 pls daj mi prosty 5 wół 5x7 np.: 25x7 w PIC16F628 ze schematu i kodu, aby można było zrozumieć na prototyp będzie wielkie dzięki pomocy

witam wszystkich trzcinowy żadnych bedy mi powiedzieć różnica betwen 74ls164 i 74HC164 można używać zamiast 74ls164 z 74HC164

Witam wszystkich trzcinowy żadnych bedy powiedz mi, różnica betwen 74ls164 i 74HC164 można używać zamiast 74ls164 z 74HC164
74LS164 są niskie obroty .. w zakresie ms .. oraz w serii HC są wysokiej prędkości .. co znaczy, jeśli wdrożenie wyświetlacza za pomocą 74ls164 nie widać wyświetlacza ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back