pic16c62/72/73 schemat programatora potrzebne

N

neazoi

Guest
witam, potrzebuję schemat i oprogramowanie do pic16c62, pic16c72, pic16c73 programista (inne fotki pic16Cxxx programowania również pożądane) LPT lub port szeregowy i MS-DOS oprogramowania jest bardzo pożądane, jeśli to możliwe. Wiem, że to musi być jednym z tych dawnych projektów .... żadnych myśli?

Witam, Te odpowiedzialne i programiści dla nich nie są bardzo popularne. Co to jest szczególne zastosowanie tych PIC?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- postu dodana 09:31 ---------- Poprzedni post na 09:25 ----------</span></span>
Nawet PICkit2 i ICD2 nie są obsługiwane dla nich.

Witam, Te odpowiedzialne i programiści dla nich nie są bardzo popularne. Co to jest szczególne zastosowanie tych PIC?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- postu dodana 09:31 ---------- Poprzedni post na 09:25 ----------</span></span>
Nawet PICkit2 i ICD2 nie są obsługiwane dla nich.
Thew nie są one bardzo popularne w rzeczywistości. Brak określonych celów, po prostu mają wiele z nich dostępnych. Niektóre z nich są ceramiczne stronie lutowanych pakiety eprom który wygląda schludnie:) Bardzo chciałbym znaleźć małe programista je programować i odczytywać ich programów. Jak już wspomniałem programu MS-DOS jest prefferred jeśli to możliwe, ale nie jest to absolutnie konieczne.

Według MPLAB v8.6, obsługiwane tylko programiści PICSTART +, PRO MATEII i MPLAB PM3. Chcesz znajdziesz pomoc.

Według MPLAB v8.6, obsługiwane tylko programiści PICSTART +, PRO MATEII i MPLAB PM3. Chcesz znajdziesz pomoc.
PICALL to kolejny słoweński programista i nie ma oprogramowania dla DOS też. Wykorzystuje wstępnie zaprogramowany chip z firmware, ale nie jestem pewna, czy mogę jeszcze tego, jak dobrze, jeśli mogę to kupić, ponieważ twórca mówi, że jest na stanie.

hi próbować kupić programista z mikrochip będzie lepiej dla wszystkich czas otrzymasz wszystkie aktualizacje i wolne od błędów (prawie) i będzie korzystne w dłuższej perspektywie, jeśli chcesz zakończyć wszystkie prace nad chipem, a następnie przejść do wszelkich małych, tanie ml programistów

hi próbować kupić programista z mikrochip będzie lepiej dla wszystkich czas otrzymasz wszystkie aktualizacje i wolne od błędów (prawie) i będzie korzystne w dłuższej perspektywie, jeśli chcesz zakończyć wszystkie prace na mikroprocesor , a następnie przejść w każdej małej, programistów tanie ml
Co programista? ICD2 mam nie obsługuje tych urządzeń

hi trzeba będzie szukać ze stroną mikrochip, ale co, jeśli można użyć wersji Flash kontrolera? tak, że prawie wszyscy programiści będą obsługiwać ten sam? jest jakiś specjalny korzystanie z tego kontrolera? ml

hi trzeba będzie szukać ze stroną mikrochip, ale co, jeśli można użyć wersji Flash kontrolera? tak, że prawie wszyscy programiści będą obsługiwać ten sam? jest jakiś specjalny korzystanie z tego kontrolera? ml
Tak, po prostu wiele z tych dostępnych.

PICALL to kolejny słoweński programista i nie ma oprogramowania dla DOS też. Wykorzystuje wstępnie zaprogramowany chip z firmware, ale nie jestem pewna, czy mogę jeszcze tego, jak dobrze, jeśli mogę to kupić, ponieważ twórca mówi, że jest na stanie.
Jak o P16Pro od tego samego autora. Nie zaprogramowany układ wymagane, a sprzęt jest prosty w konstrukcji. Btw. oprogramowanie PC jest taki sam dla Picall i P16Pro. Nie Wersja Windows i DOS dostępny.

Jak o P16Pro od tego samego autora. Nie zaprogramowany układ wymagane, a sprzęt jest prosty w konstrukcji. Btw. oprogramowanie PC jest taki sam dla Picall i P16Pro. Istnieje wersja dla Windows i DOS dostępny.
M! k, właśnie uświadomiłem sobie, że picpro może zaprogramować te urządzenia za pomocą oprogramowania dos i nie firmware. To, co mam zamiar spróbować. Dziękujemy wszystkim

Jeśli jesteś szczęśliwy użyć programatora zewnętrznego do MPLAB wypróbować ten, miałem jeden na jakiś czas i jest bardzo mały programista [URL = "http://kitsrus.com/pic.html"] K149 programista [/URL], oprogramowanie jest oparte na systemie Windows.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back