PIC 16F72 podstawie UPS Home PIC potrzebny kod źródłowy

J

jamil_tech

Guest
Drogi Przyjacielu, mam PIC 16F72 na dom UPS PCB. Ale muszę teraz PIC 16F72 mikrokontroler pełnym kodem źródłowym obwodu i LCD dla tego dołączony obwód obrazu. Jeśli ktoś ma jego pełne technologii i kodu źródłowego proszę o kontakt. Ja za to zapłacić. Dzięki Jamil

Drodzy Jamil sb, tu kupują pełne płytki z zaprogramowanym PIC16F72 ic. Ten typ PCBA jest składać w wyposażeniu, 1-pełne przełączenie systemu itp. Przekaźniki do utrzymania awarii zasilania i zasilania restore.which ma zasadnicze znaczenie dla UPS. 2-oscylator wyjścia do prowadzenia pół mostu FET. 3-odcięcie ładowania gdy akumulator osiągnie V max (14,4 V). 4-w trybie niskiej UPS ostrzeżenie bat i wyłączyć. 5-przed przeciążeniem podczas UPS mode.to ochrony FET. 6-baterii monitorować stan z 5 diod LED, w trybie ładowania tych 5 migają takie same, jak widać na nokia komórki phon screen.when pobieramy telefon komórkowy nokia. jeśli potrzebujesz tylko PIC16F72 lub całkowite PCBA. mogę wysłać. Asif Muhammad mam PIC 16F72 na dom UPS PCB. Ale muszę teraz PIC 16F72 mikrokontroler pełnym kodem źródłowym obwodu i LCD dla tego dołączony obwód obrazu. Jeśli ktoś ma jego pełne technologii i kodu źródłowego proszę o kontakt. Ja za to zapłacić. Dzięki Jamil [/quote] [/img] [/code] [/quote]

Mam pełną PCB i Projektowanie 16f72 UPS kod szesnastkowy. Nazywam się Aleem u można skontaktować się ze mną na 9738103133.

Mam pełną PCB i Projektowanie 16f72 UPS kod szesnastkowy. Nazywam się Aleem u można skontaktować się ze mną na 9738103133.
=================================== ===================== Drodzy Aleem, jak sala mu Alay kum, muszę PIC 16F72 podstawie UPS Home PIC kodu źródłowego + PCB z wyświetlaczem LCD schemacie I z Bangladeszu , więc jak mogę stanie colect to?

Staram się komunikować ze sobą kilka razy. Ale nie. Czy u plz tel mi jak mogę bramy tego projektu Dzięki Firoz
mam kompletny projekt, proszę o kontakt harimelath@gmail.com konstrukcji i technologii obejmują HEX lub źródła dzięki Hari

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back