perl na uruchomienie kodu na Allegro

P

prasguy

Guest
Hi all,

Proszę dać mi znać, czy PERL kod można uruchomić w Allegro i 14,2 sposób, aby go uruchomić.
Jeśli ktoś ma próbki perl skrypt i procedury, aby uruchomić w Allegro, będzie wdzięczny.

Thanks in advance

Dzisiaj w chińskiej fabryce firmy Foxconn, która produkuje iPada 2, miała miejsce tragiczna w skutkach eksplozja. Zobacz film. Przeczytaj całą wiadomość na <a href="http://www.idg.pl/news/370973/Eksplozja.w.fabryce.produkuj.cej.iPada.2.S.zabici.html" target="_blank">idg.pl</a>

Read more...

Hi prasguy,

Nie jestem świadomy Perl skrypt uruchomiony w Allegro.
Allegro ma potężne "umiejętność" skrypt zdolności.
Z umiejętności użytkownicy mogą uruchamiać wiele przydatnych komend w Allegro.
Istnieją tutoriale on-line i istnieje Yahoo umiejętności szkolnych grupa użytkowników także.
Dodatkowo można pobrać fragment skryptu z sourcelink.

Pozdrowienia,

M

Dzięki Majnoon.

Tak, Allegro jest bardzo zdolny do jazdy umiejętności skrypty.Ale w tym samym czasie, u można znaleźć perl5 lub wyższa wersja instalacji nadchodzących wraz z Cadence Allegro, oznacza to, że wspieranie allegro perl.

Jestem dobrze?

Również "Próbuję dowiedzieć się kilku języków programowania, który zapewnia wsparcie dla mojego PCB Layout.Więc stwierdziliśmy, że skrypt Perl jest gud aby rozpocząć moją karierę w programowaniu stronie.

Proszę dać mi znać wszystkie ur sugestię, czy jestem na dobrej drodze.

-Prasguy

You are correct Perl jest teraz dostarczany jako część Cadence Instalacja.
Powiedziano mi, to działa w wersji 14x UNIX nie tylko na Windows.

Osobiście jestem nadal próbuje nauczyć się pisać kody umiejętności.

Nie można wyobrazić sobie bez umiejętności Allegro przy użyciu narzędzi.

Pozdrowienia,

M

Cześć

Perl czy jakichkolwiek skryptów / programowanie langauge może być użyty do wygenerowania pliku skryptu i uruchomić sam skrypt w konsoli Allegro

Tux

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back