PDIUSBD12 & USB ten plik potrzebny!

M

maziar

Guest
hxxp: / / www.semiconductors.philips.com/buses/usb/products/device/pdiusbd12/smart_eval/index.html

Kod C należy Tanx

Don t wiem, czy to był tylko przykładowy kod dev.board że leżało w interesie, ale sprawdzić to miejsce

hxxp: / / www.beyondlogic.org/usbnutshell/usb7.htm # PIC16F876Example

jest wspaniałym przykładem dla PDIUSB11 (ten sam układ, ale zamiast szeregowego interfejsu równoległego) oraz kilka dev info na USB.

Sprawdź również www.usb.org dla dev.Info.Na żetony PDIUSB11/12 istnieją pewne nieudokumentowane funkcje / błędów, które mogą powodować problemy

chodzi o mnie

Odpowiedź thanx ale PDIusbd12 jest równoległy i pdiusbd11 jest i2c jest bardzo różny układ

Czy praca w pdiusbd12?

Tak uczyniły niektóre programy na ten chip (pdiusb12), ale jakiś czas temu.Wiem diferencec dwóch CIPS w sprzęt, ale oprogramowanie, korzystać z nich simular jak rozumiem, i myślę, że przykład jest wspaniale się ją uruchomić z com USB.

Jednak naprawdę powinna zalecić forum deweloperów na http://www.usb.org/forums/developers/webboard.html to ansvers Lott pytań tylko do wyboru starego Q i A. ..

jeśli istnieją pewne specyficzne quesitons spróbuj zapytać ...

chodzi o mnie

Chcę polecić PIC MCU uczyć się technologii.Idź i spróbuj proszę www.microchip.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back