PCBCART Chiny puste ekspres pcb

B

Beepster

Guest
Mam my 1st płyty z ich teraz. Biorą karty kredytowej przez Pay Pal. Są one w dużej firmie. Robią odpowiadam na emaile, w moim języku (angielski). Dobra cena, drogie dostawa do USA. Jest tylko jedna prędkość żeglugi, nie może obniżyć koszty. Musiałem email gerbers z numerem Paypal / pracę nie mogłem znaleźć upload łącza mówią. Dostałem e-mail, że otrzymali gerbers. Dostałem e-mail powiadomienia o koszty przesyłki wraz z numerem przesyłki. Dławnica była podwójna warstwa kartonu taśmą bardzo dobrze. To było pełne bańki i plastikowych odpadków piany. Wysyłka za pośrednictwem DHL. To trwało około 2-3 dni. Pudełko było nadal uszkodzony, dużą dziurę w boku, wszystkie treści ok. Patrzyłem na inne pakiety na DHL samochód i byłem szczęśliwym jak inne pakiety zostały uszkodzone źle i nie pochodzi z Chin. Płyty wyglądają wspaniale. Nie galwanicznie otwory są poprawne. Maska do lutowania to dobre. Nie próbowałem łączenia miedzi test wytrzymałości, ale myślę, że to co dobre, jak każde, które otrzymałem. Będą z nich korzystać w przyszłości.

Czy to jest drogie, bo płacić wysokie podatki celne? Dzieje się tak we wszystkich krajach, które nie mają umów handlowych z kraju, w którym produkt dotarł. Kupiłem pamięci (stare) w USA-Arizona i zapłaconych podatków w Arizonie, a na końcu w moim kraju i zapłacone podatki inny czas, przez samą wartość wspomnień, kiedy wyjechał z USA.

Brak podatku celnego. 16Lbs nieco ponad 200 dolarów Przy okazji płyty były pakowane próżniowo 20 do stos z silaca gell. Very nice.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back