PC nagle się wyłącza i nie chce, aby uruchomić system godziny

R

rednewguy

Guest
mój komp automatycznie wyłącza się nagle. Myślę, że jej nie problem z ups, ponieważ monitor dostaje dostaw. gdy system zostanie wyłączony, kulisy i rozpocząć prawie 4-5 godzin, czasem nawet dni. Zdarza się to często. cud wat być problm. mi pomóc. dziękuję

najpierw ... u może przywrócić ustawienia fabryczne bios ur ... 1. wyłączyć 2 mocy. połączyć zworkę do ustawień fabrycznych za walkę 1min 3. połączyć z powrotem zworkę w domyślnej lokalizacji. 4. rozruchu ur pc normalnie. jeśli dont pracy ... mayb u można przeprogramować ur bios, uruchamiając w dos (real dos) ... odnoszą ur obsługi płyty głównej szczegóły u można pobrać najnowszą wersję bios do płyty głównej, jeśli ur everythins dont pracy ... Myślę, że jest inne awarii sprzętu ... wysłać do sklepu pc do naprawy ... sp. z oo

[Quote = rednewguy] moim komputerze automatycznie nagle się wyłącza. [/Quote] Zasilacz Sprawdź kondensatory, które są wysadzone, albo jeszcze lepiej sprawdzić kondensatory z ESR metr niski ESR, i sprawdzić, czy niska wartość kondensatora. Czy zasilacz ATX? Wtedy wyglądało to na zasilanie aux jest słaby, że często dzieje się, gdy zasilacz nie jest wyłączony z wyłącznika sieciowego, ale tylko wprowadzone w trybie gotowości (przez oprogramowanie). CU

Top wiadomości rację, ale w większości przypadków, może być przyczyną wirusa próbuje ponownie uruchomić komputer na raz. Może być to gdzieś w dysku twardym ... Jeśli stara się zamknięcie tylko dla około 50 sekund: Jego problem, który ładuje wirusów i ładuje przy każdym rozruchu komputera (Spróbuj kopii zapasowych plików na osobnym dysku lub dysku (dysków optycznych zrobi) i sformatować dysk zainfekowany dysku twardego.) Byłoby to naprawić (To się stało z moim przyjacielem przed)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back