Otwieranie pliku GSD w Cadence

N

navioet

Guest
Witam, staram się dowiedzieć jak otworzyć mój plik GSD zrobić w Layout Editor (Windows środowisko) w środowisku Cadence ale bez sukcesie. Każda pomoc jest mile widziana. Dzięki.

Idź do okna kreatora, a następnie wybrać Plik> Importuj Stream>. Nie można wyszukać plików *. GDS plik za pomocą przycisku Przeglądaj Dla pliku wejściowego. Można także określić, gdzie chcesz zapisać swój układ wyjściowy. Pozdrawiam

Hi Wilco, Dzięki za Twój post. Próbowałem tego, ale nie byłem w stanie przeglądać położenie mojego pliku GDS, który jest na platformie Windows. Czy istnieje jakiś sposób, aby zapisać plik GSD w Cadence środowiska? Bardzo dziękuję z góry.

Czy Twój plik. GDS na partycji systemu operacyjnego Windows? Jeśli tak, należy sprawdzić, czy ta partycja jest NTFS jeden dla Ciebie, aby móc otworzyć dokumentu. GDS od środowisku Linux (gdzie Cadence jest zainstalowany) .. Przez drugiej strony, po prostu można skopiować go w jednej z partycji linuksowych (np. w swoim katalogu domowym linux) .. Pozdrawiam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back