OrCAD lub Pcad co jest najlepszym

V

Vonn

Guest
Mam szansę na kurs Pcad lub OrCAD .. co pan proponuje, który jest najlepszym narzędziem

OrCAD jest dobry ... A jeśli chcesz pracować PCB następnie wykorzystać POWERPCB niż Pcad. Najlepsza lub dobre cad nie istnieje. Moje punkty są następujące - Narzędzie jest udowodnili? - Co to jest rozłożone w dziedzinie szeroko. - Narzędzie łańcucha Wiele osób korzysta z OrCAD. ---> Możesz zaoszczędzić czas, aby biblioteki. Ze względu na możliwośc jest vey wysokie, aby uzyskać podobny plik schematu. (Wystarczy zmodyfikować ....) Jeśli chcesz zaimportować netto PCB. ---> Twój wybór OrCAD lub natywnymi programami schemati. przykład: PowerLogic i powerpcb OrCAD wychwytywania i OrCAD układ Wiele osób mówi, Pcad pcb jest dobry. Ale narzędzie jest narzędziem. mój przyjaciel używane OrCAD PCB. Nie ma żadnego problemu. Używam powerpcb i również nie ma problemu Jeśli używasz Pcad to będzie Twój wybór. Wybierz jedną i spróbuj, nie więcej myślenia.

OrCAD na schemat + przyprawy + układ, ale Pcad jest zbyt dobre dla układu Zgodziłem się z roku wybrać 1 czuć się dobrze ze i trzymać się go

Hi, P-CAD jest najlepszy,:), ale najlepsze jest to, że cad wiesz beter niż inne:)

jeśli u tylko do projektowania PCB, Pcad jest lepszego do roboty. OrCAD jest lepsza w sim, sche projektu, ale źle w pcb!!

OrCAD jest lepszy niż Pcad, ale Allegro jest lepsze niż OrCAD i przedsiębiorstwa Zuken CR5000 lepiej niż Allegro ...

OrCAD to dobry początek. Chciałbym dowiedzieć się OrCAD pierwsze, To moja opinia!

Pcad do projektowania złożonych i stabilności. OrCAD do łatwego projektowania i zgodności. Pozdrawiam. :)

[Quote = dzkcool] OrCAD jest lepszy niż Pcad, ale Allegro jest lepsze niż OrCAD i przedsiębiorstwa Zuken CR5000 lepiej niż Allegro ...[/quote] Co CADSTAR i klocki 5.0? Dzięki

[Quote = gdxk] [quote = dzkcool] OrCAD jest lepszy niż Pcad, ale Allegro jest lepsze niż OrCAD i przedsiębiorstwa Zuken CR5000 lepiej niż Allegro ...[/quote] Co CADSTAR i klocki 5.0? Dzięki [/quote] Damned drogie! : Lol:

Protel: lol:: lol:: lol:: lol:: lol:: lol:: lol:: lol:: lol:

Dla schematów OrCAD Capture, na PCB Allegro i PSpice symulacji. Pozdrawiam

IMHO, OrCAD jest w pełni zintegrowane narzędzia, ale zarówno OrCAD i Pcad nie evolutionaly systemy - Caddence nie allegro, Altium ma Protel - to produkty bardziej zaawansowane ...

Pcad jest bardzo miły, łatwy do nauczenia 7-10 dni do autoroute bye

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back