OrCAD 16,3 Capture do PCB?

Y

yavolzzz

Guest
Witam, mam przeznaczone na schematy OrCAD 16.3.And Capture teraz muszę to zrobić po PCB.But ja nie wiem jak do do.how Czy mogę przenieść przechwytywania pcb? :-(

hi, 1.first zrobić adnotację procedury, a następnie sprawdzić 2.Po DRK stworzyć Ślad dla każdego symbolu na schemacie i wkleić go w PCB Footprint (można dać śladu po kliknięciu prawym przyciskiem opcja -> zostanie otwarte okno i dać nazwę ślad w ślad PCB) 3. a następnie utworzyć netto listy wybierając opcję netto lista (wybierz narzędzie, takie jak układ lub edytor PCB) 4. Otwórz edytor PCB lub import układ toru list 4.

Nie wiem OrCAD dobrze. Jestem żółtodziobem. tak nie zrobił i zrozumieć, co mówisz about.could napisać więcej exp cleanier.for. i zrobił to zrozumieć drc.what

Shenzhen CY Electronics Co, Ltd. jest profesjonalnym Electronic Manufacturing Usługodawca, specjalizujący się zespoły PCB, produkcja PCB i OEM 10 lat. [Url = http://www.pcbassembly-china.com/] PCBA, PCB podzespołów elektronicznych produkcji, pcb Zakładanie [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back