optymalizacji wektora Test - Need Help

H

harii74

Guest
Witaj,
Każda obróbka ciała lub wie, co to algorytm są obecnie wykorzystywane do wytwarzania i badania nosicieli optimiztion.Mam na myśli wektorów testu do badania wszelkich podstawowych ALU lub rdzenia IP.W zasadzie mam na myśli podstawowych wektorów indepandent test generacji oraz optymalizacji.

Proszę mi pomóc.Będzie greatfull do Ciebie.K. Hariharan (harii74).

Nie wiesz, co ty talken temat: test Whow generatore wektora przypuszczać, co ogranicza się do wartości wejściowych i jakim rezultatem oczekują wyników.Widziałeś niektórych refrence za to?Jeśli tak, proszę postpozdrowienia

Powiedziałeś, że chcesz przetestować którykolwiek podstawowych IP, ale trzeba najpierw określić, jakie modele winy są u patrząc, istnieją różne typy modeli winy i setki dostępnych algorytmów generowania testu dla danego modelu winy,

Jeśli jesteś wyruszą w SOC lub mieszane układy sygnałów wtedy staje się zbyt skomplikowana, inaczej testowanie układów cyfrowych jest mniej lub bardziej nasycone wieloma metodami, u może chcesz przeczytać o następujących warunkach,

zastój na wady, błędy zwłoki skanowania sieci, bist, JTAG

także istnieje kilka komercyjnych narzędzi takich jak Tetra Max, które zawierają większość z wyżej wymienionych modeli winy,Hope this helps,

sixdegrees

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back