Opis i charakterystyka wszystkich tranzystor

L

Li_ereunpisan

Guest
pliss ... Potrzebuję opis danych i charakterystyczny listę wszystkich tranzystorów, jeśli jest zalecane łącze .. proszę dać mi znać thx

E, chcesz jakiejś bazie danych? Albo po prostu link do witryny z tysięcy arkuszy danych? Cóż, każda strona Byłem w mieć go w upośledzonego sposób:
  • oni listy do tysięcy elementów, tranzystory włączone - ale nie dostarcza aktualne informacje na temat tych urządzeń. Prawdopodobnie istnieją one tylko do google uderzyć go za każdym razem szukać komponentu.
  • I nie ma miejsc, które przewidują szereg odpadów w arkuszach, ale nie jest wbudowany mechanizm, który zapobiega pobierania robota po prostu skopiować całą zawartość.

tak .. rodzaj bazy danych, ... jeśli znasz jego związek daj mi znać, jeśli masz danych udostępnianych tutaj ... thx ..

Chociaż nie jest kompletne (nie będzie), fromdistributors Asystent wyboru może być przydatne, takie jak Farnell.co.uk lub RSWWW.COM Keith

Chociaż nie kompletne (nic nie będzie), fromdistributors przewodniki wybór może być przydatne, takie jak Farnell.co.uk lub RSWWW.COM Keith
nie ma znaczenia jest niepełna, pod warunkiem istnienia jego danych charakterystyczny, .. ale link, który polecam, nie mogę go pobrać mam na myśli tak

Dystrybutorzy prowadnice są prowadnice wyboru. Możesz zawęzić poszukiwania w oparciu o indywidualne kryteria. Jeśli chcesz parametryczny listy we wszystkich producentów to będzie kosztować - ktoś musi je skompilować. [URL = "http://www.icmaster.com/"] IC Master [/URL] używane do robienia takich rzeczy, ale nie zostały wykorzystane przez wiele lat. Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back