Opóźnienie powiadomienia e-mail

A

alexan_e

Guest
Jestem obecnie odbieranie e-mail (gmail) powiadomienia o odpowiedziach lub PMS po 6 godzin lub więcej, czy ktoś ma ten sam problem, czy to tylko ja?

Mam tylko powiadomienia za pośrednictwem panelu sterowania, więc nie mogę powiedzieć. Keith

Mam ten sam problem, ale tutaj opóźnienie jakiś czas jest bardzo długi jak najpóźniej 12 godziny dlaczego jest tak [COLOR = "Silver"] --- Aktualizacja --- [/COLOR] Mam ten sam problem, ale tutaj Opóźnienie jakiś czas jest bardzo długi jak najpóźniej 12 godziny dlaczego jest tak

Nie było problemu w ciągu ostatnich kilku dni, ale administrator naprawił, powinna wrócić do normy wkrótce. Należy pamiętać, że miałem podobne problemy w przeszłości, ale zostały one spowodowane z mojego dostawcy poczty, a nie na forum, e-mail został wysłany z forum, ale została przyjęta późno z moim warunkiem. Można to sprawdzić, jeśli porównać wysyłania otrzymywać raz, czy problem jest spowodowany przez forum, a następnie późnym email powinien mieć same wysyłać odbierać znaczniki czasu, co oznacza, że ​​został on wysłać późno, ale otrzymał od razu. Z drugiej strony jeśli widzisz wyślij datownika, który jest godzina zanim otrzymasz e-mail to jest twoja wina dostawcy. Oto jak mój send-otrzymał wyglądał w tym przypadku była to wina forum

że jest super i będzie to sprawdzić i wysłać moje prob wkrótce

Mam opóźnienie jeden dzień na nowym ogłoszeniu post.

latency facetów jest więcej niż 15 godzin jestem jeszcze otrzymywać powiadomienia Yesterdays :-|

Ja też, ja nie otrzymałem żadnego postu zgłoszenie w ciągu ostatnich 15 godzin. To miała być stała wczoraj, ale myślę, że jest coraz gorzej, już skontaktował się z administratorem.

Zawiadomienie to zostało wydane w ciągu kilku minut, więc myślę, że jesteśmy z powrotem do normy.

yup i otrzymaliśmy wszystkie moje powiadomienia rzeczy wraca do normy myślę

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back