Online coaching dla Verilog

S

saikiran

Guest
Cześć przyjaciele,
I podjęli Verilog HDL, które mam, podejmowanych w ramach mojej pracy w tym półroczu kurs i jestem bardzo trudno znaleźć.

Byłem przeglądania internetu i wszedł w całej tej stronie www.guruischool.com nazwie, które oferuje on-line w trakcie certyfikacji Verilog.Jeśli ktoś z was podejmie oczywiście z tej strony, lub jeśli masz jakiś pomysł, jak tego typu kursy są online, odpowiedz mi w tył.Będę czekać niecierpliwie na odpowiedź.

Jestem z USA robi mój mistrzów o elektrotechniki.

Dziękuję,
Saikiran.

havnt słyszałem o tym kursie online i może polecić, ale u bardzo dobrych książek dla Verilog: synteza podkład Verilog przez bhasker J i Verilog książki palnitkar Samir.R dostępna zarówno w tym forum.r one bardzo dobry materiał wyjściowy do Verilog.Jeśli u hav podstawowej wiedzy projektowania cyfrowego u odbierze je szybko.

Patrzyłem na ich stronie i nie była też pod wrażeniem.One za zapisanie się opłatę w wysokości 28 dolarów wierzę i wtedy $ 14 za "oczywiście".Jednakże, każdy kurs jest naprawdę jedną lekcję i serii Verilog jest około 14 lekcji.Chociaż wydaje się tanie na początku, prawdopodobnie będzie zapłacić 200 dolarów tylko do zapoznania się z ich strony w HTML Verilog.

Lepsze warunki mogą być książki:
Verilog Computer-Based Training Course

To McGraw-Hill książka zawiera płytę CD, która zawiera Verilog Training Course i oprogramowanie symulatorów, które pomogą Ci zastosować to, czego się nauczyli.Nie jestem affliated z tej książki, ale jestem poważnie rozważa jej zakupu.Czy ktoś skorzystał z tego szkolenia?

---- Steve

http://www.eda-utilities.com/, Verilog jest wykład i laboratorium!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back