odczytu / zapisu do AT25020 EEPROM przy użyciu SPI

J

john2020

Guest
Hi All!

Używam C167CR mikrokontrolerem LM z 2K szeregowy EEPROM (AT25020).Czytałem datasheet tych samych i od tego, co rozumiem, aby przeczytać szeregowy EEPROM muszę najpierw wyciągnąć CS niskie, wpisz polecenie, aby przeczytać następnie przekazania adresu i zapisać śmieci w pamięci EEPROM do przesunięcia zegara i uzyskać dane na zewnątrz.Zrobiłem dokładnie to samo i nie miał szczęścia.

Po drugie chciałem napisać do niego, a następnie napisać ciąg opisany, ale również pecha.

Puszka metalowa wszelki jeden współpracownik mi rezygnować przykładowy kod w języku C. Szukałem w internecie kilka przykładów do zapisu i odczytu z EEPROM szeregowy, ale nie znaleźliśmy żadnych.Byłbym bardzo rad, jeśli ktoś może wskazać mi.

Pozdrowienia

john

Hi John,

Twoja ostatnia wizyta miała miejsce w dniu 11/25/05 16:56.

http://www.keil.com/discuss/docs/thread4223.htm

hi Silvino

Zgadzam się, że mój przyjaciel odwiedził tam ostatniego dnia, również to było z jego zgodą, że to samo pytanie zadawali tutaj, ponieważ została wysłana przez mojego przyjaciela there.You prostu nie mogę powiedzieć, że po prostu skopiować i wkleić tutaj, jeśli zostało zrobione, to tylko w celu wyjaśnienia pewnych aspektów naszej bieżącej project.there było absolutnie żadnych innych złych intencji that.i dostałem wiele odpowiedzi tutaj, projekt i jesteśmy w stanie wyjaśnić pewne rzeczy, które nie były dla nas jasne . i zadba o to nie nastąpi już tutaj, pytania nie powtarzały się już.
pozdrowienia
john

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back