ODB Format

Myślę, że nie ma opcji eksportu ODB pliki z PADS POWERPCB.Może być opther w grupie może pomóc jeśli jest to możliwe.

Ale jeśli potrzebują tego Valor FAB weryfikacji można wyeksportować w formacie ASCII swojego projektu, który może readin narzędzie waleczność.

w przypadku domu FAB mogą korzystać netlist IPC356 można korzystać netlist IPC356 wyodrębnić pliki skryptu, aby uzyskać ten sam, korzystając z menu Narzędzia> Basic Scripting.Musisz załadować plik (*. bas) do skryptów listy.

I zwykle zapewniają formacie ASCII do fabhouse których używają do tego zadania.

Cheers!
Nagaraj.

Witaj,

Dowiedziałem się, że ODB Eksport format jest dostępny w PADS PCB z tego dokumentu, należy przejść przez dane.

A co jest FabLink XE oprogramowania?skąd mogę załadować oprogramowania? mi link, a jego szczegóły?
Przepraszamy, ale musisz się zalogować, aby wyświetlić ten załącznik

FabLink XE oprogramowanie jest dostarczane przez Mentor Graphics.Jego nie za darmo do pobrania.Dzięki,
Nagaraj.

Jak mówili inni, Fablink XE oprogramowania Mentor, która współpracuje z wyprawy i BoardStation RE.Nie sądzę, został zaprojektowany do pracy z Pads.I nigdy nie używane oprogramowanie, ale widziałem to demo na konferencji U2U Mentor i wyglądało to całkiem cool.Nie wiem, ile to jest, ale ja zgadywać nie jest tanie, ponieważ jest ukierunkowane na ich wyższe narzędzi końca.Oto link do informacji na temat narzędzia:

http://www.mentor.com/products/pcb/expedition/physical_design/fablink_xe/index.cfm

Jak stworzyć ODB output format PowerPCB?Rozwiązania:

PowerPCB nie ma zdolności do tworzenia ODB wyjście, jeśli jednak własne CAM350 ten ma zdolność do wyjścia ODB pliki.Środowisko:

PowerPCB

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back