O PSPICE SYMULACJA

H

higildedzest

Guest
Jestem rekrutacji do OrCAD capture.i chcesz zrobić kilka symulacji z PSPICE, ale może mają znaleźć modelu dla urządzenia qvb11334.i również dla modelu na stronie internetowej "www.orcad.com", ale i
can't find it too.you faceci, którzy symulacji lib dać mi kilka rad lub wysłać e-maila do mojego "higildedzest (at) hotmail.com".Można również powiedzieć, w którym miejscu mogę uzyskać pspice IC symulacji lib.
dziękuję bardzo.

Cześć,

Domyślnie Pspice bibliotek są poddawane. / Tools / wychwytywania / Library / pspice...If nie możesz znaleźć wzór na podstawie tej lokalizacji następnie musisz prawdopodobnie zwrócić uwagę Spice model wspomnianego modelu.

SPICE modelu mogą być dostępne w sieci lub musisz zwrócić się do sprzedawcy o same.Once masz modelu Model Redaktor Pspice może być użyty do stworzenia. OLB z tej strony, a następnie mogą zostać umieszczone w Shematic

Hope this helps

Ankush napisał:

Cześć,Domyślnie Pspice bibliotek są poddawane. / Tools / wychwytywania / Library / pspice...If nie możesz znaleźć wzór na podstawie tej lokalizacji następnie musisz prawdopodobnie zwrócić uwagę Spice model wspomnianego modelu.SPICE modelu mogą być dostępne w sieci lub musisz zwrócić się do sprzedawcy o same.Once masz modelu Model Redaktor Pspice może być użyty do stworzenia. OLB z tej strony, a następnie mogą zostać umieszczone w ShematicHope this helps

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back