O fotodiody połączenia

P

penghan

Guest
Ja biorąc pod uwagę strukturę związku o PIN Fotodioda i zmieszał się do jej produkcji.
Obrazek poniżej to dwa sposoby połączenia z PD.
Drut wyjście jest podłączone do profilu PD (w górę jeden) / dół PD (w dole jeden).
Następnie, która metoda połączenia jest poprawny?
Thx.
Przepraszamy, ale musisz się zalogować, aby wyświetlić ten załącznik

Są to oznacza, że przepływ prądu będzie istniał w świetle pod dwoma warunkami.Pierwszy z nich to zero reverse bias na diody.Drugi z niektórymi odwróć stronniczości.Ten drugi sposób zmniejsza pojemność skrzyżowania, które mogą mieć wpływ na następujące obwodu.

napuszony, dziękuję.
Może być moją powyżej, nie jest właściwe.
W efekcie Quantum fotony do konwersji elektronu paris.Due otwór na negatywne nastawienie odwrotnej, elektrony w dół i otwory upwords.

W dole obrazu, elektrony mogą marca straight.I zdaniem struktura ta jest poprawna.
W górnej części obrazu, aktualny katalog jest bended.I wierzą, że to mogłoby zaszkodzić elektronu transfer.But mój doradca twierdzą, że struktura ta jest poprawna.
Czy można dać więcej uwagi?
Jeszcze raz dziękujemy.
Penghan

Myślę, że połączeń przewodów są różne tylko artystyczne rzeczy.W prawdziwym diody jednej płaszczyźnie powierzchni jest podłączony do metalowej powierzchni, aby zmniejszyć opór.(Połączenia nie zostanie dokonana na krawędzi śmierci. Krawędź jest bardzo ogólne.)) To jest bardzo podobny do dyskretnych tranzystorów montowane są w pakiecie.

Tak, ur right.
Znalazłem wyobrażenie o jego strukturze.
Przepraszamy, ale musisz się zalogować, aby wyświetlić ten załącznik

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back