O bezpiecznik wykrawania!

E

elone

Guest
I need a dokładność rezystorem w moim projektowania, więc chcę użyć bezpiecznika przycinanie.Ale jak do projektowania tego formatu wykrawania!Jeżeli wykorzystanie metali bezpiecznik lub poli bezpiecznik?
gdzie można znaleźć kilka dokumentów o bezpiecznik wykrawania!

Metal bezpieczniki są lepsze dla przetwórstwa na krzemie.Są to zazwyczaj górę metalowych - 1.Większość odlewni wspierać te w swojej konstrukcji zasady (TSMC, UMC, Chartered Semi).

Cześć,

Metal bezpiecznik jest znacznie lepsza niż poli jeśli spróbujesz użyć go do cięcia laserem.Jeśli spróbujesz użyć obecnych w całej bezpiecznik nagrać go, poli jest jedynym wyborem.

jak o współczynnik temperaturowy z rezystorem?Być może można osiągnąć jedynie na podstawie dokładnego oporu typowe temperator jeśli się znacznie różnić temperatury.

wykorzystanie metali bezpieczniki dokładności - poli * * mogą pracować, ale oddanie 100Ohm poli równolegle z rezystorem 1k będzie całkiem crappy.lepszego wykorzystania 0.1ohm metalu równolegle ze 1k.

faktycznie, 1k to łatwe trochę podciąć.poniżej 200Ohm coś zaczyna być trudna.Sugeruję metalu.

Oh, i metalu bezpieczniki cios dobrze użyciu bieżących - Nie
jestem pewien, co widziałem ratunkowe, ale większość bezpieczniki mogą być napowietrzane z 5V, 250-500mA.Jest to dość proste actally na gmeracz.

Mam tylko postrzegane poli bezpieczniki stosowane do wyboru (cyfrowe), czy cyfrowy po pakiet wykończenia, gdzie ponownie są wykorzystywane do cyfrowej wyboru.Różnią się one zbytnio do wykorzystania na wszystko z wyjątkiem 1 / 0.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back