O analizatorze rozrządu Timequest

T

trupesh.vasoya

Guest
jak korzystać z narzędzia timequest rozrządu analizatora, proszę ktoś może mi powiedzieć o nim, żadnego prostego sposobu lub przykład przykładowy, że nie mogę zrozumieć o przymusu stosowanego w nim proszę mi pomóc .... Dzięki

Dzięki hairo, jej naprawdę pomocne dla mnie, ale moim prawdziwym problemem jest to, w którym warunek musimy ustawić to ograniczyć analizator rozrządu timequest i wszelkich przykład gdy instalator nie pasuje projekt na urządzeniu (FPGA) i musimy użyć timequest do zestawu, które ograniczają .. Poczekaj na pozytywną odpowiedź .. Dzięki,

monter nie pasuje projekt na urządzeniu (FPGA) i musimy użyć timequest do zestawu, który ogranicza
Jak to jest możliwe zastosowanie ograniczeń czasowych za pomocą timequest jeśli projekt nie mieści się na danym urządzeniu? Nie rozumiem tego. Jeśli projekt nie mieści się na danym urządzeniu FPGA, to po prostu zmienić na większej FPGA. Dzięki.

tak masz rację, rzeczywiście byłem trochę zdezorientowany w tym temacie tak ...., w końcu wiem o analizatorze rozrządu timequest. Dzięki za pomoc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back