Nowy element w ADS - chronić hasłem

Z

zwireck

Guest
Hello! Mam następujący problem: Chciałbym dołączyć mój projekt w "czarnej skrzynce" (coś jak Edit -> Części -> Tworzenie hierarchii) i ochrony tego za pomocą hasła (wyłączenie opcji push Into Hierarch). Muszę podać mój projekt do innej uczelni, tak aby mogły one wykonać pewne symulacje z nim (incloude go w większego projektu), ale nie powinien być w stanie zobaczyć, jak to było wbudowane w szczegóły (tylko czarna skrzynka z dwoma wejściami i jedno wyjście). Pozdrawiam!

Hi zwireck, można użyć RF intelektualnej opcji Encoder Nieruchomości w ADS Agilent. RF Encoder IP zapewnia mechanizm dzielenia simulatable Zaawansowane Design System (ADS) projekt schemat lub netlist bez podawania aktualnej informacji o projekcie. Encoder IP RF jest dostępny z ADS Narzędzia menu, gdy produkt jest prawidłowo zainstalowany. Poniższe kroki opisują typowego procesu kodowania projektu lub netlist z Encoder RF IP: Stwórz swój IP Library. Kodowanie IP Biblioteki do projektu ADS Kit. Pakiet kodowana Biblioteka IP. Wyślij zakodowane IP do użytkownika modelu. Model użytkownika instaluje Twój Encoded Biblioteka IP. Zakodowane Biblioteka IP jest wykorzystywany w inny wzór. Sprawdź ten link RF Intellectual Property Encoder [/url], a także tej prezentacji będzie przydatny Nadzieję, że to pomaga ...

Dziękuję - to szwy na rozwiązanie mojego problemu. Jednak czy mógłbyś po drugie łącze (załącznik) po raz kolejny? Po kliknięciu na link nowa strona otwiera się i wyświetlany jest następujący komunikat: "404 definitywnie" Pozdrawiam, Lukasz

Hi Łukasz, Przepraszamy za utrudnienia, jestem doczepić tutaj. Nadzieję, że tym razem wont być kłopoty.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back