Nokia 6150 - wyłączenie się

C

cbsirio

Guest
Witam wszystkich! Mam paskudny problem z Nokia 6150: przypadkowo wyłączy ... Czasami gdy mówię, ale najbardziej, gdy ma .. NIC! I Wyczyść styki baterii, ale bez rezultatu ... I to zdemontować i wyczyścić wszystkie kontakty, ale nie ma wyników ... Czy ktoś może mi pomóc? Dzięki, Sirio.

jeśli samochód u pewien, że nie ma baterii problem to jest to z powodu "błędu oprogramowania". jeśli telefon jest na gwarancji a następnie odesłać go do nokia. w inny sposób zdobyć kabel, który łączy 6150 i pobrać oprogramowanie formie formularza internetowego i ponownie zainstalować oprogramowanie. ale myślę, że będzie problem baterii.

[Quote = cbsirio] Witam wszystkich! Mam paskudny problem z Nokia 6150: przypadkowo wyłączy ... Czasami gdy mówię, ale najbardziej, gdy ma .. NIC! I Wyczyść styki baterii, ale bez rezultatu ... I to zdemontować i wyczyścić wszystkie kontakty, ale nie ma wyników ... Czy ktoś może mi pomóc? Dzięki, Sirio. [/Quote] resolder contect baterii. lub zmienić. ma spróbować z innymi baterii? wbr.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back