NNtool-jak go używać?

P

payate

Guest
Chcę używać NNTOOL w programie MATLAB. Mam następujące pytanie, będę apreciate jeśli można pomóc mi odpowiedzi na moje pytanie: 1. Jak korzystać z nntool? (Nie znalazłem :-( opcja) Dziękuję bardzo za uwagę. Czekamy na kontakt z Państwem wkrótce. Pozdrawiam, payate

Chcę używać NNTOOL w programie MATLAB. Mam następujące pytanie, będę apreciate jeśli można pomóc mi odpowiedzi na moje pytanie: 1. Jak korzystać z nntool? (Nie znalazłem :-( opcja) Dziękuję bardzo za uwagę. Czekamy na kontakt z Państwem wkrótce. Pozdrawiam, payate
Witam, W MATLAB okna komend typu nntool . można zobaczyć GUI. wejść szkolenia import i danych o celu z miejsca matlab pracy, możesz dać je ręcznie. Następnie należy wybrać typ sieci ma w interfejsie użytkownika. Na podstawie typu sieci można nadać wszystkim specifactions dla sieci ...... jeśli jest matlab wersji 7 opcjonalnie można podać opcjonalnie walidacji i testowania danych ..... jeśli matlab wersja 9 lub powyżej automatycznie część danych szkolenia podjęte do walidacji i testowania. Po utworzeniu sieci kolejowej to i zasymulować na odpowiednie wejście. można wyeksportować sieci, a także wyjście w przestrzeń sieci matlab pracy. Ganga-

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back