Nieprawidłowe sektora startowego!

K

KhangKhang

Guest
Mój komputer nie uruchamia się!ponownym uruchomieniu forever!
Gdy używam kilka narzędzi do naprawy, to powiedział, że "Invalid boot sector", "seek error # 46"
Myślę, że to z powodu magii partycji w systemie plików NTFS!
Próbowałem wiele sposobów:
wykorzystania CD Win XP z konsoli odzyskiwania
powierzchni badanej i remont
-...
ale nie sposób jest sukces!
I podłącz go do innego komputera i spróbuj odzyskiwania danych!
Na szczęście, It's OK, odzyskiwanie danych ...
ale nadal nie można uruchomić Win XP z tego sterownika po ponownym podłączeniu go do komputera!

Jak można go rozwiązać?
Czy zając się ponownie wygrać, lub sformatować!

yes delite all primary and logical partitions and then use windows xp to reformat your pc during install, just reinstalling won't help enything.

Miałem ten problem także, że jest to spowodowane Partition Magic, a po kilku deys gry arround Jedynym sposobem zdobycia go jest nie tylko reformating, ale najpierw będziesz musiał Delite wszystkie partycje
tak Delite wszystkich szkołach podstawowych i logiczne partycje, a następnie Windows XP używać do formatowania komputera podczas instalacji, wystarczy ponownie zainstalować nie pomoże enything.

KhangKhang napisał:

Mój komputer nie uruchamia się!
ponownym uruchomieniu forever!

Gdy używam kilka narzędzi do naprawy, to powiedział, że "Invalid boot sector", "seek error # 46"

Myślę, że to z powodu magii partycji w systemie plików NTFS!

Próbowałem wiele sposobów:

wykorzystania CD Win XP z konsoli odzyskiwania

powierzchni badanej i remont

-...

ale nie sposób jest sukces!

I podłącz go do innego komputera i spróbuj odzyskiwania danych!

Na szczęście, It's OK, odzyskiwanie danych ...

ale nadal nie można uruchomić Win XP z tego sterownika po ponownym podłączeniu go do komputera!Jak można go rozwiązać?

Czy zając się ponownie wygrać, lub sformatować!

Nie musisz zmienić dysk twardy to się dzieje, kiedy sformatować zwykle zainstalować Linuksa, jest to błąd w Partition Magic, co musisz zrobić, to czystym dysku twardego jako Delite wszystkie partycje i sformatować agein it's happened to me unleast trzy razy na kilka różnych komputera podczas zmniejszania rozmiaru partycji NTF w celu zainstalowania Linuksa!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back