Nie można podnieść napięcie do montażu elementów

A

ananth

Guest
Hello everyone,
Staram się używać złotówki LTC3440 / wzrost IC regulatora na mój PCB do pracy z kontrolerem PIC.

Pokładzie montowane przez kogoś innego działa dobrze, ale tym, staram się zebrać nie.Dowiedziałem się, że regulator nie dawał mi pożądany wynik.

Teraz jestem tylko próbujesz użyć regulatora w swojej podstawowej formie stosowania podanych w arkuszu danych i nadal nie działa mimo wszystkich elementów są takie same z poprzednich zgromadzeń i zarządu za ten sam także.(Czy koniecznie musisz załadować z dysku o / pin p? Próbowałem i bez bezskutecznie)

Dowiedziałem się, że nie mogę podnieść napięcie wejściowe do zarządu w części poza 2,3 V, gdzie chciałbym wejściowe muszą być co najmniej 2,5 V do pracy.Co może być przyczyną napięć są dozwolone na awans?Obecny wzrost napięć dużo, ale nie tak jak spróbować zwiększyć napięcie.

Am I zwarcie coś?Ktokolwiek ma problem podobny do tego?

Każda pomoc jest mile widziana.
Ananth.

Trudno powiedzieć, nie widząc schematu.Jednakże, ponieważ inne prace zarządu, to wyraźnie ma problem z układem.
2.3V i obecny wzrost brzmi to jak czapka wejście jest od tyłu.Sprawdź, jak również nasadkę produkcji i upewnij się, że są poprawnie zainstalowane.

Hello VVV,
Thanks for your input.
Próbowałem sam pokładzie dziś rano z irytacją i ono pracował!ale wtedy conked znowu ..Postaram się Państwa sugestie i let you know.
Jeszcze raz dziękujemy.

cześć
Nie jestem pewien
lecz w obliczu podobnych problemów i kiedy przechowywane pływających o GND p
może być coś podobnego
ur jak mówi inne pokładzie działa dobrze, tylko sprawdzać wszystkich elementów i połączeń

thnx
som

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back