->. NET Framework nie laoding 98SE

P

Prinsloo

Guest
Drodzy Przyjaciele!

Mam zainstalowany 98SE trzy razy i za każdym razem kiedy rozpocznie się otrzymuję komunikat, że muszę się załadować. NET Framework 1.1 ....

Dlaczego muszę to / Co do celu i jak to naprawić?

Pozdrowienia

Windows 98SE się nie potrzebuje. NET Framework, ale może być próby uruchomienia programu, który został skompilowany z wykorzystaniem swoich bibliotek współdzielonych i dlatego trzeba go zainstalowanego.

- Jayson

Szanowny Panie!
Dziękuję za szybką reply.I znaleźć pliki instalacyjne. NET Framework, ale nie mogę wydawać się stać to installed.How mogę iść na ten temat?
Pozdrowienia

Kompletne. NET SDK ramach przychodzi jako 100 MB plik exe 111366152 bajtów jej nazwie setup.exe, wystarczy go uruchomić.

Jeśli masz tylko redystrybucji następnie jego 24265736 bajtów, zwanych dotnetfx.exe, wystarczy go uruchomić.

Należy zainstalować bez problemu.

- Jayson

Szanowny Panie!
I've got NETFXSBS10, V1.0.3705 i V1.1.4322. NET FRAMEWORK.If idę do aktualizacji systemu Windows, skanuje mojego systemu, załadować. NET Framework, ale nie może zainstalować it.Is istnieje program / wirus, który może zablokować tę instalację?
Okazało się, że programy, które również zainstalować. Prac netto frame-skanera HP / coppier.It także nie działa.
Pozdrowienia

Czy nie można użyć witryny Windows Update i po prostu go pobrać jako plik wykonywalny do komputera, a następnie uruchomić go?

- Jayson

Oprogramowanie może potrzebować dodatkowego. NET aktualizacje, więc spróbuj zainstalować oba. NET SDK i czas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back