Need Pipeline Mnożnik RTL

E

eda_wiz

Guest
Czy ktoś ma potokowych mnożnikowego kod ..
Ostatnio edytowane przez eda_wiz dniu 02 kwietnia 2006 12:50, edited 1 raz w sumie

Cześć

Tutaj jest trochę:

1.h ** p: / / www.doulos.com/knowhow/verilog_models/8bit_x_8bit_pipelined_multiplier/* -> T

tnx

Bonjour,

URL Regarder le suivant:

1.h ** p: / / tima-cmp.imag.fr / ~ guyot / Cours / Oparithm / francais / Multip.htm
2.h ** p: / / tima-cmp.imag.fr / ~ guyot/Cours/Oparithm/francais/Op_Ar2.htm* -> T

merciA funny francuski notatka sporządzona przez Systran!:

Cześć,

Spójrz na poniższy adres:1.h ** p: / / tima-cmp.imag.fr / ~ guyot / Cours / Oparithm / francais / Multip.htm
2.h ** p: / / tima-cmp.imag.fr / ~ guyot/Cours/Oparithm/francais/Op_Ar2.htm* -> T

dzięki

Jim hi ...Thnks za te linki ...

Czy ktoś po prostu powiedzieć, że to, czy u / ktokolwiek u know pracował na 8 * 8 mnożnikowy, który można clocked co najmniej 100 MHz ...

dzięki
Ostatnio edytowane przez eda_wiz dniu 06 kwietnia 2006 16:13, edited 1 raz w sumie

To co lib chcesz korzystać.0,13, 0,18 powinno być OK w 100M.
Możesz użyć DW spróbować w DC.

Hi patrickli,
I zestawionych DW multiliplier dla TSMC ,18 u. ..opóźnienia, ale jestem dostawanie jest bardzo wysoki i może dobrze .... proszę powiedzieć, co do prędkości u got ,18 u oraz ,13 u DW mnożnikowego ..
Ostatnio edytowane przez eda_wiz dniu 02 kwietnia 2006 12:52, edited 1 raz w sumie

wizkid uważaj!

jeśli uzyskały TSMC 0,18 z Artisan opakowanie, dziwne coś się dzieje.Wierzę, że zmieniły się absolutnej wartości terminy ich komórek.

Jest to jedyne wyjaśnienie Mam dla niektórych pomiarów kopalni.

Spróbuj z UMC Artisan, to mogą mieć prawdziwe wartości.Przy okazji, w jakiś tekst w Artisan opakowanie, "Stan Warunki" stylu ich państwa w zakresie prawa - ale nie bardzo wyraźnie, oczywiście.

the_penetratorŠ

ok ...
penetrator Mam pytanie do u. ..Jaka będzie różnica opóźnienia dla tego samego wzoru w ,35 i ,18 i technologii ..

powiedzenia w ,35 i jeśli projekt jest @ 100MHz ..
jakie prędkości
ok. I CUD spodziewać ,18 lub ,13 i procesu.

z mojego doświadczenia, nawet dla 0,25 32 bitowa mnożnikowego syntezy można obecnie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back