Najlepszym tv, że nigdy nie widział

N

nokia2010

Guest
Jaka jest najlepsza '80 's-'90 w tv w Niemczech, Holandii, Japonii, Korei, że Evere widziałeś? Jestem zainteresowany zwłaszcza w małych telewizorach. By dobrze rozumiem: - Relaibility - Dobry wizerunek - Beautifoul kolorów - Nie tak trudne do naprawy

Cześć, jesteś na ciekawy temat. Myślę, że 21 "CRT modelu CMT2179 przez Hitachi jest dobre. Miałem go przez ponad 10 lat i to dało mi wspaniałe zdjęcia i doskonałą jakość dźwięku. To nie ze względu na 40 pin dekoder i nie chcą ponosić kosztów naprawy . I zastąpił go HD Ready LCD TV, możliwość odbioru programów HD. Moja Toshiba CRT 21 "(nie ma możliwości wejścia wideo) trwał 17 lat i nadal pracuje. Zdjęcia są ostre i Rock Steady, ale kolory nie są tak wielkie, jak Hitachi. Dźwięk jest także metaliczny, brakuje niższych częstotliwościach zakresu. I uprzywilejowanych 21 "telewizory po Miałem Loewe 26" CRT. To było potworne i można zobaczyć linii skanowania, gdzie siedziałem. To jest nie-nie do mnie, więc zmniejszono do 21 ". I nie wyrzucać 2 zestawy mniejszych, jak myślę, będą one w czasie kwalifikujących się do przedmiotów kolekcjonerskich Ponad do Ciebie.

No Doubt ... SONY Trinitron (japanes) pracuje dla mnie od 1989 roku do dzisiaj ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back