Najlepsze tekst Electronics Course (tranzystory, itp)

J

jsmithown

Guest
Jestem aktualnie wykorzystuje Mikroelektronika przez sedra i kowala.I
don't really like książki zbyt dużo ...

Co to jest dobre dla początkujących tekstu do nauki elektroniki?

Hi Dear jsmithown!

Sugeruję,
to lepiej korzystać stronie.Istnieje wiele elektronicznej e-książki dostępne.Możesz znaleźć to, co chcesz.

http://books.electromaniacs.org/

Dzięki!

Thanks a lot!I właśnie odwiedzili witrynę i wydaje się być bardzo przydatne!

Czy mają Państwo jakieś zalecenia, które powinny się?

Hej MansoorLink przewidziane jest wspaniałe ...Dziękuję bardzo za to samo.U `ve pomógł mi rzeczywiście.Pozdrowienia
Brittoo

Inni:
- The Art of Electronics, Horowitz, Hill, wyszukiwanie prawo na tej stronie, ale bądźcie cierpliwi, to ogromny.
- Wprowadzenie do Elektroniki, Bob Zulinski, darmowe ebook, w Internecie, wyszukiwanie słów kluczowych "elint 2.0", "Bob zulinski", kompaktowy i bardzo pomocne.
- "Obwody elektryczne", 6 tomów, darmowe ebook, w Internecie, bardzo pomocne w dobrej ilustracji, zarówno dla elektryka i elektronika, ale możesz wybrać, które objętości do pobrania.

nguyennam

Aby uzyskać więcej praktycznych knowkwdge "Sztuka Elektroniki" przez Horowitza.
Aby uzyskać więcej kompletny w pogłębionej wiedzy chciałbym jeszcze polecić Sedra Smith.

Najważniejsze z książek: "bądźcie cierpliwi"Pozdrowienia
tronix

Ja jestem bardziej na wiedzy praktycznej.I
don't plan projektowania wzmacniaczy jako przyszłej kariery.

My oczywiście wymaga Sedra i Smith.Ale będę używać "The Art of Electronics" jako dodatek.Dziękujemy za każdy wkład!

nguyennam: za "obwody elektryczne" książki, Lubię obrazy jak pan powiedział.Ma ono również przydatne analogie i jest bardzo struktur.Dzięki!

Oto link dla wszystkich:
http://www.ibiblio.org/obp/electricCircuits/

Myślę, że najlepsze książki dla początkujących jest "Urządzenia elektroniczne przez Floyd"
a także

"urządzeń elektronicznych przez paynter"

yea prawdziwe ....... begninig z elektroniką i sedra smith jest trudne ..... ale jego ostateczny i że trzeba opanować, gdy u zakończeniu kursu.lepiej przyjrzeć się urządzeń elektronicznych przez malvino ......... jego łatwe i jeśli szukasz ur animacji wyjaśnienia, jak te układy pracy wtedy przyjrzeć się www.malvino.com

Elektronika urządzenia i obwody przez Boylstad jest również dobry

ta książka jest dobra
Przepraszamy, ale musisz logowania w celu wyświetlenia tego zajęcia

Jest to również dobra książka
Przepraszamy, ale musisz logowania w celu wyświetlenia tego zajęcia

sprawdź tutaj dla studentów podręcznika sztuki elektroniki

ftopic245191.html
Ostatnio edytowane przez dk614nd na 27 kwietnia 2007 9:46, edited 1 raz w sumie

Mam Boylestad 10. edycja i nigdy nie lubiła tej książki.I również paynter piąte wydanie.Gdybym porównać dwa, będę musiał powiedzieć paynter książki jest 10 razy lepiej.Rozdziały są nie 125 stron, długich i nie stres mnie prawie tyle co Boylestad wydanie, które były niezbędne do zajęć.

cześć
sedra musisz czytać książki.najlepszą książkę!

jsmithown napisał:

Jestem aktualnie wykorzystuje Mikroelektronika przez sedra i kowala.
I don't really like książki zbyt dużo ...Co to jest dobre dla początkujących tekstu do nauki elektroniki?

Najlepsze książki, aby dowiedzieć się o electronicsss byłoby ELEKTRONIKA przez HAMBLEY ....jego bardzo dobra książka w zakresie uczenia się obwodów konceptsss ...rzeczywiście bardziej prostsza wersja sedra i kowal .....
baw się dobrze

tronix napisał:

Aby uzyskać więcej praktycznych knowkwdge "Sztuka Elektroniki" przez Horowitza.

Aby uzyskać więcej kompletny w pogłębionej wiedzy chciałbym jeszcze polecić Sedra Smith.Najważniejsze z książek: "bądźcie cierpliwi"Pozdrowienia

tronix

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back