Multicycle Hold analizy

K

kumar_eee

Guest
Czy ktoś może mi powiedzieć o analizie przytrzymaj multicycle? Nie wpływa na częstotliwość chip?

Witam Kumar, czekiem posiadają domyślnie odbywa się raz zegar krawędzi przed kontrolą ustawień. Tak samo odnosi się do ścieżki Multi cyklu .. Jesli chcesz sprawdzić, które będą wykonywane na tej samej krawędzi jak rozpoczęcie musimy określić do narzędzia za pomocą polecenia ... okrzyki

multi trzymać cykl pracy polega na specyfikacji projektanta po upewnieniu się, że droga ma więcej niż 1 cycle.You można określić krawędzi do konfiguracji i przytrzymaj kontroli

A mówiąc o częstotliwości ... ścieżka rowerowa Multi jest określone, kiedy twoja logika działa wolniej niż częstotliwość zegara bazy ............ mnie poprawić jeśli się mylę

Zgadzam się, co powiedział o jeevan.life. ==== Ścieżka rowerowa Multi jest określone, kiedy twoja logika działa wolniej niż częstotliwość zegara bazy ............ mnie poprawić jeśli się mylę ==== robimy analsysi MCP na czas instalacji , trzymaj się zmieni ze względu na zmiany krawędzi konfiguracji.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back