MSP430 Projektowanie konkursu w lecie 2006 r.

L

LüLü

Guest
Witam, byłem na MSP430 dni przez Texas Instruments. Nie powiedzieli mi o konkurs na projekt w lecie 2006 roku. Czy ktoś coś serce tego konkursu. Nie mogę znaleźć nic o tym konkursie. Mam nadzieję, że możesz mi pomóc. Z góry dziękuję. Lulu

Poszedłem do tego również. Myślę, że mówimy o konkursie DSP projektowaniu, a nie MSP, prawda?

Myślę, że rozmawiali o konkursie MSP, ale nie jestem pewien. Poprosiłem Texas Instruments, ale do tej pory nie odpowiedzieli. Ja po to tu, kiedy i uzyskać odpowiedź. Lulu

Będę jutra przejść do MSP 430 dni w moim mieście. Zapytam o to ......

Dziękuję, że będzie miłe od Ciebie. Przy okazji, znalazłem MSP430 dzień bardzo interesujące. Lulu

To było interesujące. Szukam slajdów programu PowerPoint z części prezentacji warsztatów. Ktoś wie gdzie można je znaleźć?

Poszedłem z MSP430 dzień. Nie mówią nic o konkursie desing. Pytam do presentor i mówi, że nie wiem o tym. : Cry:: cry:: cry:: cry:

Ohhh ... Przykro mi. Może po prostu nie zrozumiałeś. Ale i był bezpieczny mnie. Zrobiłem zauważenia podczas prezentacji na temat konkursu. Hmm ... nieszczęśliwy!

Bede być udział MSP430 Dnia 14 czerwca w moim mieście. Ill poprosić o konkursie, także bede wniosek o prezentacji. Miejmy nadzieję, że będzie nam się go zdobyć.

i udział MSP430 wczoraj i powiedzieli "MSP430 Projektowanie Konkurs-lato 2006 nadchodzi" sprawdź www.ti.com/msp430 o szczegóły. i sprawdzona w miejscu i nic nie znalazłem.

Yday uczęszczałem MSP430 dzień w moim mieście. Jeśli chodzi o MSP430 projekt konkursu: Powiedzieli do "oglądania" www.ti.com/msp430 o szczegóły. Mówili, że byłoby ogłosił w lipcu ptobably. Slajdy prezentacji nie dali mi, powiedzieli, że przyślą mi te pocztą. Pozwala zobaczyć. Ale wierzę, że większość części slajdy były od sekcja online TI szkolenia
Code:
 ([url] http://training.ti.com/ [/url])
Zobacz:
Code:
 Poznaj MSP430: Wprowadzenie do MSP430 Ultra-Low-Power MCU
Teraz miejscu mówi, że powyżej oczywiście nie jest dostępna. U wszystkich po prostu spróbować (może mam jakiś problem). W razie potrzeby plik pdf będziesz przesyłać. [/Code] [/url]

[Quote = suryakant] Ale wierzę, że większość części slajdy były od sekcja online TI szkolenia
Code:
 (h ** p: / / training.ti.com /)
Zobacz:
Code:
 Meet MSP430: Wprowadzenie do MSP430 Ultra-Low-Power MCU
Teraz miejscu mówi, że powyżej oczywiście nie jest dostępna. U wszystkich po prostu spróbować (może mam jakiś problem). W razie potrzeby plik pdf będziesz przesyłać. [/Code] [/url] [/quote] Właśnie zacząłem oglądać ten kurs, a nawet niektóre slajdy z prezentacji.

i nie uczestniczyli TI MSP430 dni w Bombaju, fragline jose powiedział, że aktualizacje na temat konkursu msp projekt wud być umieszczane w Internecie w połowie lipca .. przez sposób można wejść w kontakt z TI india tam pomysły .. wątpliwości, czy żadnych. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 16 minut: [/color] [/size] więc wszystkich zainteresowanych do konkursu msp może maila na adres saushu_2it@rediffmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back