Modelsim - Fatal Error - zaszyfrowanych plików.

S

sunilbudumuru

Guest
Dear All,

I've szyfrowane moje niektóre pliki przy użyciu wzoru "vencrypt" (I've
tried z ochrony opcja).

Po właściwego kodowania, Ive stosowane te zaszyfrowane pliki symulacje.Ale to daje następujące Błąd krytyczny po uruchomieniu VSIM polecenia.
Kompilacja (VLOG..) Tych plików były udane.** Fatal: Próba obciążenia NODEBUG projektowania urządzenia.
# NODEBUG wzorów nie są obsługiwane.
#
# Time: 0 fs Iteracja: 0 Instancji: / xxxxx.v
Plik:. / Xxxx.v
# Błąd krytyczny podczas ładowania projektowania

Ja jestem przy użyciu "ModelSim PE Student Edition 6.5a".
Czy jeden dostarcza mi informacji, czy możliwe jest simulaite Zaszyfrowane pliki używając powyższego wersji?
Jeśli tak ...pls let us know-how.
Jak zasymulować szyfrowany czuje?żadnych specjalnych ustawień lub przełączniki ect ...

Pls.ASAP pomóc.

Pozdrowienia,
SunilB.
Ostatnio edytowane przez sunilbudumuru dniu 01 czerwca 2009 5:58, edited 1 raz w sumie

jeśli masz zaszyfrowanych plików z różnych wersji symulatora niż ten, który używany jest do aktualnej symulacji, to może nie działać.Staraj się używać tej samej wersji

Hello friend,

Dziękuję za szybką odpowiedź.

Ja jestem przy użyciu tej samej wersji Modelsim dla obu generacji szyfrowania i symulacji.Wystarczy jeden po drugim.

-Sunil Budumuru.

Sunil Hi,
Niektóre wersje ucznia nie pozwoli na wykorzystanie pełnego zestawu z "opcji" przełączać podczas symulowanie.Możesz tylko Wyjazd FAQs z Modelsim do symulacji z verilog zaszyfrowanych plików.Pressumes że bez szyfrowania projektowania coraz pozorowana.

Spróbuj zrobić to verror numer w symulatorze również do znalezienia głównego przyczyny.Google w verror <number> zobaczyć inne obliczu tego samego błędu z chronionych plików podczas symulowanie.

Dzięki,
-Paul

Witaj Paweł,

Dziękujemy fr info.

1.Bez szyfrowania mogę stanie symulować wzoru.
2.Narzędzie to sprawozdawczości wymienione poniżej ...nie verror numer.

-SunilB
ASIC-dft.com

Sunil Hi,
podczas szyfrowania z "vencrypt" daje "cichy" daje możliwość wyświetlania wiadomości podczas szyfrowania jest właściwe.Zobacz ModelSim userguide więcej szczegółów.

(w załączeniu do niniejszego odniesienie Page 229)

Dzięki,
-Paul
Przepraszamy, ale musisz logowania w celu wyświetlenia tego zajęcia

Witaj Paweł,

I've tried z "cichy" opcji.
By the way "cichy" Wyłącza to możliwość szyfrowania wiadomości.

Brak ostrzeżeń i błędów znalezionych podczas szyfrowania.

Pozdrowienia,
SunilB
ASIC-dft.com

Sunil,
Może ze względu na vopt przepływu.Czy można użyć "vsim-novopt <top_level>"?

Ajeetha, CVC
www.cvcblr.com

Hi Ajeetha,

Tht nie pracy.Jeszcze tego samego sprawozdawczości błąd krytyczny.

-Sunil Budumuru
ASIC-dft.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back