S
sunilbudumuru
Guest
Dear All,
I've szyfrowane moje niektóre pliki przy użyciu wzoru "vencrypt" (I've
tried z ochrony opcja).
Po właściwego kodowania, Ive stosowane te zaszyfrowane pliki symulacje.Ale to daje następujące Błąd krytyczny po uruchomieniu VSIM polecenia.
Kompilacja (VLOG..) Tych plików były udane.** Fatal: Próba obciążenia NODEBUG projektowania urządzenia.
# NODEBUG wzorów nie są obsługiwane.
#
# Time: 0 fs Iteracja: 0 Instancji: / xxxxx.v
Plik:. / Xxxx.v
# Błąd krytyczny podczas ładowania projektowania
Ja jestem przy użyciu "ModelSim PE Student Edition 6.5a".
Czy jeden dostarcza mi informacji, czy możliwe jest simulaite Zaszyfrowane pliki używając powyższego wersji?
Jeśli tak ...pls let us know-how.
Jak zasymulować szyfrowany czuje?żadnych specjalnych ustawień lub przełączniki ect ...
Pls.ASAP pomóc.
Pozdrowienia,
SunilB.
Ostatnio edytowane przez sunilbudumuru dniu 01 czerwca 2009 5:58, edited 1 raz w sumie
I've szyfrowane moje niektóre pliki przy użyciu wzoru "vencrypt" (I've
tried z ochrony opcja).
Po właściwego kodowania, Ive stosowane te zaszyfrowane pliki symulacje.Ale to daje następujące Błąd krytyczny po uruchomieniu VSIM polecenia.
Kompilacja (VLOG..) Tych plików były udane.** Fatal: Próba obciążenia NODEBUG projektowania urządzenia.
# NODEBUG wzorów nie są obsługiwane.
#
# Time: 0 fs Iteracja: 0 Instancji: / xxxxx.v
Plik:. / Xxxx.v
# Błąd krytyczny podczas ładowania projektowania
Ja jestem przy użyciu "ModelSim PE Student Edition 6.5a".
Czy jeden dostarcza mi informacji, czy możliwe jest simulaite Zaszyfrowane pliki używając powyższego wersji?
Jeśli tak ...pls let us know-how.
Jak zasymulować szyfrowany czuje?żadnych specjalnych ustawień lub przełączniki ect ...
Pls.ASAP pomóc.
Pozdrowienia,
SunilB.
Ostatnio edytowane przez sunilbudumuru dniu 01 czerwca 2009 5:58, edited 1 raz w sumie