Model symulacyjny do rezonatora SAW

A

Abhishekabs

Guest
Witaj przyjaciele szukam modelu symulacyjnego ADS do 315 MHz i 433,92 MHz SAW rezonatorem. (Temex lub RFM lub sprzedawca) Czy ktoś przesłać?

Chcę modelu symulacyjnego. co mogę umieścić bezpośrednio w symulacji jak tranzystory lub rezystory itp. W PDF tylko istnieją techniczne podane. Ale trzeba modelu wejść na tę specyfikację. :) Jest jeden model ADS ale ma tylko dwa terminale. Nie wiem czy będzie ona prawidłowa w użyciu. jeden, że wymagają potrzebuje cztery terminale. więc będę uziemić dwa terminale i używać dwóch pozostałych. w tej chwili każdy model z określoną częstotliwością pomoże.

Możesz poprosić, aby sprzedawca dać S-para. Oni was posyłam

Brzmi to jak rezonator SAW opartego oscylator. 2 wersja portu, tradycyjna wersja, wymaga przesuwnika fazy i wysoki tranzystor zyskać straty mogą być bardzo wysokie i oscylatorów zawsze jest niedopasowanie jako zmiana parametrów tranzystora pod dużymi zakłóceniami sygnału. 1 projekt port jest bardziej elastyczny oraz najnowsze urządzenia SAW opisane są w podobny sposób jak kryształ quartzs. Nie używać urządzeń z R powyżej 25 omów

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back