MIMO-OFDM

T

totohaha

Guest
Mam jeden OFDM zakończyć program Matlab, teraz WAN modyfikować go w MIMO-OFDM, ktoś może mi powiedzieć, gdzie należy zmodyfikować?kanał matrycy?

Teraz, jeśli chcesz zmodyfikować do MIMO-OFDM, należy badań Space kod czasu lub V-BLAST ...ponieważ odnoszą się one do MIMO.Musisz OFDM gotowy program, który jest Ci gotowych modulujących / demodulacji, IFFT / FFT i zblakły kanału.Jednakże, aby zakończyć MIMO-OFDM także powinieneś przeczytać Maksymalna Prawdopodobieństwo.badanych po Myślę masz pomysły do góry programu.

Goodluck!

usunięta!

niektórych kanałów współczynników:
(exp: wykładniczej lub SUI4 lub Cost207 lub ...).
Ostatnio edytowane przez salam2000 na 03 marca 2008 21:49, edited 1 raz w sumie

hi totohaha, wystarczy podzielić wejściowe wektory mogą być zastępcą bitów w zależności od liczby nadajników, przekazuje poprzez zblakły kanał, na stronie reciver wykryć bitów przy użyciu V-BLAST algorytm, będzie działać dobrze

cześć
Myślę, że jest ur gdzie mimo zastosowania w mimo-OFDM systemu?Dodano po 34 sekund:cześć
Myślę, że jest ur gdzie mimo zastosowania w mimo-OFDM systemu?

Hi totohaha,
Czy mogę prosić o wysłanie mi OFDM składni, bo pracujemy nad tym i mam trudności zaprojektować OFDM system Multipath zblakły.
Bardzo dzięki wyprzedzeniem.
sh.

Jestem telekomunikacji studentów i zainteresowanych OFDM.
Ja jeszcze studiuje OFDM.Proszę można wysłać mi MATLAB kody OFDM?aby można było zobaczyć nawet na powierzchni Eb / Nie porównaniu SNR BER lub wykonania lub jakichkolwiek innych wyników analizy.
Dzięki

Jakie są różnice między MIMO i MIMO-OFDM i ich zalety ...dać kilka punktów ...

W jaki sposób MIMO-OFDM jest skuteczna niż MIMO ...

iam myślenia my hve modyfikacji na stronie nadajnika ...modulacji, które są przed ...

należy podzielić na przekazywane dane Mt bitowy potok.po modulacji OFDM z należy przekazywać za pośrednictwem sygnałów modulowanych MIMO kanał

1.Dlaczego precoding wymaga znajomości stanu kanałów informacyjnych (CSI) w nadajniku.

2.jakie jest znaczenie i CSI WHT są ich parametry?Jakie są różnice między MIMO i MIMO-OFDM i ich zalety ...dać kilka punktów ...

W jaki sposób MIMO-OFDM jest skuteczna niż MIMO ...

pls help ....

Salam al 3alycom,
Chcę zapytać, że mogę używać dvbt-sim, ale wejście do tego systemu pochodzą z birnolli źródła ale chcę wejść na wyjście z tego źródła wideo Jak mogę przekonwertować wyjście z wideo źródła strumienia MPEG na Matlaba Simulink?
dzięki

hi, proszę przesłać swoje MIMO-OFDM Matlaba kodu? thanks for wyprzedzeniem .......... Rahman Arif

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back