miksery mikrofalowa

G

gladiator

Guest
Witam szukam wszelkich ref. o miksery mikrofalowej? jakiejkolwiek pomocy proszę dzięki

Witam, Wejdź na stronę minicircuits i sprawdzić komentarze aplikacji miksera. BRM

istnieje wiele materiałów na temat miksera ieee! Myślę, że będą one pomocne!

[Quote = gladiator] Witam szukam wszelkich ref. o miksery mikrofalowej? jakiejkolwiek pomocy proszę dzięki [/quote] Istnieje kilka książek do mikserów tutaj. Skorzystać z wyszukiwarki. Jeśli chcesz, w szczególności w jaki sposób chcesz wprowadzić miksera?

Musisz mocno zaangażować w czytaniu Miksery w głębi, ale daję tobie i ktoś tu coś pamiętają mikserów z: 2kHz sygnał jest zmodulowany na 40kHz sygnał modulowany jest znowu pomnożone przez 40kHz następnie filtr dolnoprzepustowy w 2kHz załatwia sprawę. Zobacz zdjęcia: Lepiej niż 1000 słów moich. Miksery 101 prosta heh.

WJ ma również dobre noty aplikacyjnej. To jest bardzo ogólny i dobre dla rozpoczęcia. Mass Steeve podaje więcej szczegółów i pokazuje kilka przykładów. Zobacz także na Balouns. DJ

Cześć, jeśli jesteś początkujący możesz połączyć Miksery mikrofalowe przez Mass Steve z RF i Cookbook Projektowanie mikrofalowy z tego samego autora. Istnieje wiele podpowiedzi i receptury tam, że można wykonać, aby uzyskać pierwszy projekt pomyślnie. Jak ktoś wspomniał, projektowania mikser jest w zasadzie łącznik / balun projekt, szczególnie dla pasywne (mikser diody), więc można pewne rzeczy na tym również. flyhigh

plz i need ostatni rozdział tej książki "Miksery mikrofalowe Steve Msza" miksery FET może anyonr przesłać go dzięki

khouly spróbować MCU w katalogu użytkownika "eirp" Nie smuć się dowiedzieć że istnieje tam to, czego szukasz

drodzy djalli mam książkę z mcu / userfiles / eirp to doesnot zawiera ostatni rozdział "fet miksery" może ktoś mi dać link to dzięki

masz rację nie występuje! I dont mieć to albo. dobrze można spróbować RF / mikrofalówka książka kucharska z maas w tym samym katalogu. To krótko opisuje fet miksery w chapter6. Jeśli wiesz, reszta nawet tego rodzaju informacji byłoby o wiele wystarczające

Witam, Oto kilka introdution do projektowania Miksery z @ gilent, w tym projektowania mikserów Gilberta @ DS.

Oto strony z książki od Ulrich Rhode. Wyjaśnia, w jaki handlowych miksera jest wbudowany niekoniecznie teorii. Uważam, że się przydatne. djalli

Właściwie Stive Mass obejmuje różnego rodzaju miksery. Wyjaśnia różne diody miksery konfiguracji, a także Phemt pasywne i aktywne mikserów.

Prawda! Ale to uczucie wiedzieć, jak manufactuers się miksery, które są dostępne dzisiaj na rynku? Część I dołączone jest poświęcić na to. Myślę, że jest dobra znajomość wiedzieć. Dam ci jeden przykład: W teorii każdy wie, jak zbudować H-Bomb (nie bomby atomowej). Myślisz, że możesz zrobić jeden? Prawdę mówiąc Rosja ma H-Bomb powietrzu. USA / Chiny muszą zamontować bombę następnie eksplodować. Nikt nie ma. Nikt nie wie (oprócz rosyjskich inżynierów) tajemnice handlowe, aby powietrzu bomby wodorowej. Dlatego przywiązanie do mikserów dodana jest bardzo przydatne. Daje bardzo mocny podpowiedź mikserów. To wszystko.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back