Mikropaskowa ocena Wiersze w FDTD

S

SaddlePoint

Guest
Witam, jestem nowy w FDTD. Jestem zainteresowany w ocenie mikropaskowe linii przesyłowych za pomocą FDTD (PML) metody. Czy są jakieś kody źródłowe dostępne dla mikropaskowych geometrii? Abym mógł zacząć. Dziękuję.

hi tu wiele ciekawych książek wich może pomóc - Computational Elektrodynamika: Finite - Time Difference - Domain (Allen TAFLOVE)-elektromagnetyczna Symulacja Korzystanie z metody FDTD

Hi medaziz, Dziękuję za odpowiedzi. Jestem również przechodzi książki Taflove ust jedno, że masz adviced). Czy istnieje sposób, aby znaleźć kod źródłowy (Matlab Preferowany) dla FDTD-3D dla mikropaskowych goemetries. Serdecznie dziękujemy!

Witam W drugiej książce ust SADIKU) istnieje 3D pisania kodu z Fortran. Można wyszukiwać również na tym forum, jest wiele przykładów. możesz wysłać do mnie e-mail, aby uzyskać więcej descussion LuK Dobrej

hi ... saya br berkecimpung di Dunia FDTD di karenakan tugas akhir saya TTG FDTD. saya ingin bertanya bagaimana bentuk persamaan untuk mencari frekuensi resonansi antena mikropaskowa dalam bentuk FDTD, Dan Impedansi antena mikropaskowa dalam bentuk FDTD?? mohon bantuannya .... wykończenia.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back