mikrokontrolera na odcisk palca

A

alwailen

Guest
drogi wszystkich robię moje ostatnie projekty roku biometrycznych blokady przy linii papilarnych. muszę wiedzieć, czy możliwe jest opracowanie myself.if moduł linii papilarnych tak ktoś może wysłać mi schemat dzięki z góry

można otrzymać nową kartę linii papilarnych jest lepszy niż projekt przez Ciebie. dać dobrą dokładnością niż projektowane przez nas.

dzięki za ur sir odpowiedź mam jeszcze jedno pytanie i mam schemat w załączeniu. sine nie jestem bardzo dobry w asemblerze, ani ci wiedzieć, czy istnieje sposób, aby program dla funkcji wymienionych w circuit.if masz jakieś sugestie dotyczące pls obwód zrobić.

Szanowni Państwo dziękuję za odpowiedź i ur nadal nie można dowiedzieć się ze strony programowania mikrokontrolera. Czy jest wolny kod źródłowy, który można uzyskać? dzięki jeszcze raz

Hi, Myślę, że tak ca. 8 linii na ich adres jest wolny naczynia (lub nie jest to darmowe źródło?) I tak dalej :-(... K.

jedna zmiana w schemacie jest krystalicznie jest 12MHz lepsza niż 11.0592MHz. przed rozpoczęciem projektu wiesz napięcia z modułu linii papilarnych.

Szanowni Państwo dziękujemy za przydatne postu i znaleźli nowy schemat i chcesz, aby Twoje opinie, a jakie mniej więcej jest cena za moduł linii papilarnych?

sm 630 cena jest blisko 200 dolarów. ale to będzie tylko na zamówienie dla 100sztuki tylko. Można go zmienić na m200 lub palca M201 moduł druku. Jej koszt to 197 dolarów.

Staram się pisać używając MicroC kompilator controle moduł linii papilarnych. muszę ur pomoc. zacząć? jakie są rzeczy, które należy uwzględnić?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back