Microsoft Windows nie odpowiada?

D

deviddiya

Guest
Mam laptopa dell z systemem Windows 7 na to, o rok i pół starego. Kiedy skończyłem go rano, na pulpicie pojawił się, ale nic się nie otworzyć lub odpowiedzieć. Po kilku minutach pojawił się komunikat mówiąc "Aplikacja Microsoft Windows nie odpowiada." Ekran przejdzie całkowicie niebieski. Zrobi to, że za każdym razem, włącz komputer. Jestem obecnie w trybie awaryjnym, który wydaje się działać prawidłowo. Pobiegłem kilka programów antywirusowych i nic nie znaleziono. Co na świecie jest nie tak z moim komputerem i jak mogę to naprawić??

Jeśli u są w stanie zalogować się w trybie awaryjnym, to nie problem sprzętowy. Kolanach jest idealnie czysty. Wystarczy wziąć Windows 7 Bootable DVD i zrobić zgrabny niestandardową instalację w tej samej partycji gdzie znajdują się pliki systemowe są wcześniej istniejących. Najlepiej.

Mam dell laptop z Windows 7 na to, około roku i pół starego. Kiedy skończyłem go rano, na pulpicie pojawił się, ale nic się nie otworzyć lub odpowiedzieć. Po kilku minutach pojawił się komunikat mówiąc "Aplikacja Microsoft Windows nie odpowiada." Ekran przejdzie całkowicie niebieski. Zrobi to, że za każdym razem, włącz komputer. Jestem obecnie w trybie awaryjnym, który wydaje się działać prawidłowo. Pobiegłem kilka programów antywirusowych i nic nie znaleziono. Co na świecie jest nie tak z moim komputerem i jak mogę to naprawić??
I także problem przed, ale po ponownym uruchomieniu komputera, problem został rozwiązany. Możesz znaleźć eksperta komputerowego, aby to sprawdzić.

Mam ten sam problem też na mojej computer.I przywiózł go do eksperta i mój problem został łatwo naprawić teraz.

Witam Jestem nowy na forum, jak również, proponuję, aby ponownie ci Lap i zainstalować Windows 7 z Windows 7 dyski startowe. Patrząc na pozytywne reponses od innych członków

Problem ten jest często spotykany w komputerach Dell .. Najlepszą rzeczą jest to, aby ponownie zainstalować system operacyjny

restart jest rozwiązanie wszystkich ekspertów zrobić to samo "nie ma eksperta w każdej dziedzinie, po prostu zrobić to w sposób, który zdumiewa was"

[URL = "http://www.youtube.com/watch?v=nn2FB1P_Mn8"] Komfortowy odpowiedź [/URL] (dobrze jest to piątek).

ubuntu ma swoją przewagę i wady więc odwracając się do nich nie jest najlepszym rozwiązaniem, ponieważ od teraz może spowodować, że nie wiem, wszystkie oprogramowanie obsługuje teraz ubuntu os w przyszłości możemy zobaczyć boom ale windows ma przewagę nad ubuntu cos wzajemnej platfrom natura

Najlepszym sposobem, aby sformatować lub użyć odzyskać cd.This jest sposobem na komputer korzystać update.otherwise opcji przywracania. [URL = "http://www.mindinventory.com/mobile_apps_dev.php"] Mobile Apps Development [/URL] | | [URL = "http://www.mindinventory.com/mobile_apps_dev.php"] Mobile Application Development [/URL] | | [URL = "http://www.mindinventory.com/mobile_apps_dev.php"] Mobile Development App [/URL]

Co Prasanth jest poprawna, ponownej instalacji systemu operacyjnego w jednym z napędów jest recommendale!

Mam dell laptop z Windows 7 na to, około roku i pół starego. Kiedy skończyłem go rano, na pulpicie pojawił się, ale nic się nie otworzyć lub odpowiedzieć. Po kilku minutach pojawił się komunikat mówiąc "Aplikacja Microsoft Windows nie odpowiada." Ekran przejdzie całkowicie niebieski. Zrobi to, że za każdym razem, włącz komputer. Jestem obecnie w trybie awaryjnym, który wydaje się działać prawidłowo. Pobiegłem kilka programów antywirusowych i nic nie znaleziono. Co na świecie jest nie tak z moim komputerem i jak mogę to naprawić??
Masz wirusy / trojany wewnątrz, zmienić program antywirusowy z niektórych dobre. Ale teraz spróbuj uruchomić explorer.exe od wykonywania poleceń CTRL + Alt + Delete, a następnie nowe zadanie ..... spróbuj usunąć wirusy i zabić wszystkich nie procesy systemu operacyjnego i usług. Explorer.exe przywróci powłoki pulpitu z ikonami i paskiem zadań. Użyj narzędzia msconfig wyłączyć niektóre nie programy startowe, OS .... Ponownie zainstalować system operacyjny i korzystać dicent oprogramowania antywirusowego.

trojany i niektóre specjalne malwares mieć ten rekwizyt jak Piotr powiedział wcześniej, ale jego post ma więcej jasnych kroków do naśladowania w kłopoty strzelanie emisyjnej 1 błąd wszystko zrobić jest to, że nie mamy aktualizacji bazy danych Antivirus, który jest również przyczyną tego błędu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back