Mój laptop nie można za pomocą programatora z GTP_USB?

D

dientudanang

Guest
Używam Acer Aspire 3050 laptop, ale nie mogę program Pic MCU przy GTP_USB_lite programista.Szczegółowo Winpic800 wykrywania pic to normalne, ale kiedy program pic prędkość jest bardzo niska i około 98% winpic800 wyświetlenie wiadomości "Nie można otworzyć Ind # 0".
każdy podmiot może mi pomóc?
thanks so much.

Brzmi to jak sterownik nie jest zainstalowany lub nie wybrano go z metalowe skonfigurować
ale można mieć zły plik hex

nadzieję, że pomoże

wizpic

dzięki za odpowiedź.
Moje GTP_USB działa normalny z innego komputera za pomocą mają tego samego pojazdu.Muszę spróbować z innym laptopie i działa normalnie.
I really need your help.
thanks in advance

Przepraszam, naprawdę nie wiem.It works fine with my laptop Compaq

dientudanang napisał:

Używam Acer Aspire 3050 laptop, ale nie mogę program Pic MCU przy GTP_USB_lite programista.
Szczegółowo Winpic800 wykrywania pic to normalne, ale kiedy program pic prędkość jest bardzo niska i około 98% winpic800 wyświetlenie wiadomości "Nie można otworzyć Ind # 0".

każdy podmiot może mi pomóc?

thanks so much.

Niektóre laptopy nie zapewniają wystarczającej mocy z obu ich USB lub porty szeregowe do obsługi urządzeń peryferyjnych, takich jak programista.

Miałem podobny problem z laptopem Mecer.Po podłączeniu do mojego biurka górę PC - wszystkie działały bez zarzutu.Teraz program wyłącznie z biurkiem maszyną do góry.

Moje destop ma ten sam problem, ale jeśli mogę zastąpić Power problem nie pojawi się ponownie.

Może powinieneś rozważyć zakup karty PCMCIA do USB.Niektóre karty zapewniają zwiększenie mocy (te karty, które zewnętrznego zasilania).

GTP USB może być używany tylko z only.What procesor Intel jest twój procesor?

mz_fadhli napisał:

GTP USB może być używany tylko z only.What procesor Intel jest twój procesor?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back