LTE (Long Term Evolution) MatLab symulacji potrzebne ...

N

Naveed Alam

Guest
Szanowni Państwo, muszę Symulacja LTE w MatLab w trybie pilnym. Należy także podać jakieś dobre materiały do nauki LTE. Pilnie proszę. Naveed

Witam was obojga, nie sądzę, wiele z nas może pomóc na LTE fizycznego modelowania warstwy, to jest całkiem nowy standard (lub projekt). Właściwie jest to połączenie OFDMA i SC-FDMA. SC-FDMA i OFDMA są wykorzystywane w uplink i donwlink, odpowiednio. Możesz łatwo chwycić OFDMA / OFDM i SC-FDMA z internetu lub mathwork. Spróbuj google. Po prostu połączyć oba razem.

Witam wszystkich na e-mail asim_bete4@yahoo.com mam symulacji LTE, które są wymagane trochę uwagi, aby usunąć errers. Nadal jestem wykonujących pracę na to nadzieję, że tak w usuwaniu errers.

[Quote = ASIMMUMTAZ] Witam wszystkich, jak u R, contect mnie w celi +92-346-5363694. lub e-mail asim_bete4 (at) yahoo.com mam symulacji LTE, które są wymagane trochę uwagi, aby usunąć errers. Nadal jestem wykonujących pracę na to nadzieję, że tak w usuwaniu errers. contect mnie na około 11 rano . [/Quote] Są ludzie z różnych strefach czasowych na forum, Naveed Myślę, że jest z Pakistanu, 11 rano do niego może 11 w nocy na Państwo

Witam, jak w temacie, jestem ogólnie zainteresowany LTE Decoder realizacji Turbo (w MATLAB-ie, ewentualnie C / C + +). Jeśli ktoś miałby żadnych availible kodów źródłowych, lub wie gdzie znaleźć takie, byłbym bardzo wdzięczny za info. Pozdrawiam Marcin

I wysłał symulacji LTE, 802,16 e na telecom_research grupy yahoo pobierz ją stamtąd, jeśli chcesz

Witam, Ive do sieci grupy na yahoo, ale nie tylko. Txt o LTE, która mówi, aby przejść do iteracyjnego rozwiązania i DL rzeczy stamtąd (CML z turbo koder / dec). Czy to wszystko, czy coś przegapiłem? Jeśli to wszystko, będę mieć więcej pytań na temat Turbo Dekoder tym systemie ciebie, jeśli mogę. Marcin

Witam Naveed, Czy znaleźliśmy żadnych symulator w MatLab? Ponadto chciałbym, aby takie same. Czy możesz dać mi znać, jeśli znajdziesz i nic. Dziękuję!

Witam To jest Asim Mumtaz. mogę usunąć wszystkie, że ja nie ma żadnych symulacji o LTE. ja nie wiem nawet na ten temat. Więc nie odpowiedź mnie więcej. I poprosić osobę, która napisała na tej ścianie o mnie, aby ją usunąć. Dzięki ASIM Mumtaz napisał: "Witam wszystkich, jak u R, contect mnie w celi +92-346-5363694 lub e-mail asim_bete4 (at) yahoo.com mam symulacji LTE, które są wymagane na uwagę, aby usunąć errers jestem.. nadal robi na nim pracować nadzieję, że tak w usuwaniu errers. contect mnie około 11 rano. "

hi guyz ... Jestem nowy na tym forum ... szuka pomocy w zakresie symulacji LTE .... może ktoś ma jakiś pomysł na temat kodów koordynacji ingerencji w MATLAB dla LTE ... dziękuję wam wszystkim!

[Quote = eyartbas] [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 44 sekundach: [/color] [/size] [quote = Feasy] [quote = wireless.newbie] Hi Guys Zamówienie to https: / / www.nt.tuwien.ac.at / pliki do pobrania / ciekawe-pliki do pobrania [/quote] Zastanawiałem się, czy ktoś pracuje nad LTE symulacji jest obecnie za pomocą narzędzi symulacyjnych znaleźć na powyższy link [/quote] tak HAV i był przy tych LTE symulatory [/quote] eyartbas, możemy przetrzeć umysł na narzędzia? mój e-mail feasysoft at gmail dot com Pozdrawiam

[color = # 999999] Dodano po 4 minutach: [/color] [/size] [quote = eyartbas] [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 44 sekundach: [/color] [/size] [quote = Feasy] [quote = wireless.newbie] Hi Guys Zamówienie to [ url] https: / / www.nt.tuwien.ac.at / pliki do pobrania / [ciekawe-pliki do pobrania /] [url / quote] Zastanawiałem się, czy ktoś pracuje nad LTE symulacji jest obecnie za pomocą narzędzi symulacyjnych znaleźć na link powyżej [ / quote] i tak hav był przy tych LTE symulatory
Witam. Dostaję ostrzeżenie podczas pracy LTE poziom link symulator Uwaga: obiekt distcomp.localscheduler klasy nie mogą być zapisane można powiedzieć, jak to naprawić?

Jestem również w potrzebie LTE kod symulacji. Muszę jak generować symboli OFDM w lte model kanału. Więc jednym z ideą proszę

[Quote = eyartbas] [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 44 sekundach: [/color] [/size] [quote = Feasy] [quote = wireless.newbie] Hi Guys Zamówienie to https: / / www.nt.tuwien.ac.at / pliki do pobrania / ciekawe-pliki do pobrania [/quote] Zastanawiałem się, czy ktoś pracuje nad LTE symulacji jest obecnie za pomocą narzędzi symulacyjnych znaleźć na powyższy link [/quote] tak HAV i był przy tych LTE symulatory [/quote] Witam. Mam pewne błędy podczas uruchamiania tych LTE symulatorów. Czy moglibyście mi pomóc rozwiązać ten?

musisz użyć Matlab2009b przynajmniej używa programowania obiektowego w Matlab

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back