kuchenka gazowa obwód iskra

P

panael

Guest
Witam, mam zamiar zrobić zasilanie in-line zapłonową kuchenka gazowa. Nie mam żadnych informacji o nim. Chyba powinienem naprawić napięcia zmiennego, a następnie przekształcić go w wysokim napięciu, takiego jak 22KV. prawda? Czy ktoś może mi dać kilka wskazówek.

proszę podać trochę więcej informacji co ty właściwie chcesz pozdrowienia

jeśli pamiętam poprawnie TDK Japonia wykorzystywane do produkcji nafty / gaz cewek zapłonowych. sprawdzić, czy można użyć świecę zapłonową i system zapłonowy stosowany w małych motocykli.

[Quote = jamshid.dastur] proszę podać trochę więcej informacji co rzeczywiście chcesz pozdrowienia [/quote] Patrz załączony plik. To praktyczny układ, że nie mogę undrestand to dobrze. Proszę pomóż mi undrestand jak wytwarza iskrę. Ja też nie wiem, tempo skrętu transformer.Do znasz?

po prostu napięcia bazuje na sparkgap {napełnione gazem urządzenie} to będzie pobudzać transformatora kiedy mało iskra się dzieje w środku transformator ma wiele zakrętów na koniec zapłonowej i nie tyle na sparkgap końca tak napięcie mały iskra zintensyfikowane po prostu umieścić luka powoduje małą iskierkę następnie cewka kroki jego napięcie tutaj to płyta, która używa tej samej techniki http://www.kemo-electronic.com/de/bausaetze/b181/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back