Kto sprzedaży SATA chipy PHY?

H

haytham

Guest
Witam Myślę, że jest SATA PHY przez ST Microelectronics. I wiem, że Mentor Graphics teraz ma zamiar zwolnić tam SATA PHY również. Dzięki Hajsam

Witaj Hajsam, Dzięki za odpowiedzi. Szukałem poprzez głównej STMicroelectronics i znalazł SATA PHY IP tylko, ale nie układ PHY. Jeśli naprawdę zapewniając układ PHY, możesz podać mi adres? Chee Sent

Hi ISO12, szukam SATA II PHY teraz i wydaje się nie istniejącego produktu teraz. Dzięki!

[Quote = cheesent] Witam ISO12, szukam SATA II PHY teraz i wydaje się nie istniejącego produktu teraz. Dziękujemy! [/Quote] ja też. Istnieją 3 sprzedawca PHY. Atmel: AT78c5091 Silicon Image: Sii 3012 Marvell: 88SR3020 ale są one trudne do uzyskania.

Co miałeś na myśli "są trudne do uzyskania"? Dowiedziałem się, że SATA PHY szukasz jest SATA ale nie SATA II, obrzęd?

Tak, to jest SATA I.there ma indywidualny układ PHY SATA II.

następnie u nie mają problemu by je zdobyć, isn `t go?

dlaczego? gdzie jesteś? nie ma przedstawiciela handlowego lub oddział w Twoim kraju? Lub ilość chcesz zbyt mało i nie są skłonni sprzedać go dla Ciebie?

FYI, Silicon Image, www.siliconimage.com , po prostu wydała dzisiaj swoje arkusze danych dla SATA produktów bez NDA wymagane. Nie wiem jak długo to potrwa, więc chwycić je, gdy są dostępne. Wszystkie inni producenci wydają się nadal wymagają NDAS i mnóstwo biurokracji.

[Quote = banjo] FYI, Silicon Image, www.siliconimage.com , po prostu wydała dzisiaj swoje arkusze danych dla SATA produktów bez NDA wymagane. Nie wiem jak długo to potrwa, więc chwycić je, gdy są dostępne. Wszystkie inni producenci wydają się nadal wymagają NDAS i mnóstwo biurokracji. [/Quote] po prostu chwycić trochę?

Kto nie dostał żadnej z sata phy chipie? Muszę datail arkusz któregokolwiek z nich, ale cann't dostać.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back