Kto może przekonwertować plik PN?

L

loverrf

Guest
Chcę przekonwertować plik LVS (LVS dracula plik diva LVS pliku), ponieważ odlewni suporter stworzyć plik dracula LVS. ale mam diva LVS licencji. proszę mi pomóc.

W C @ de ce i inst @ ll directory/tools.sun4v/dfII/bin można znaleźć plik wykonywalny: DraculaToDiva. To użytkowania tak samo jak @ @ PDR KUL. Można przekształcić kulturę Dr @ @ plików polecenie Div @.

Witam, Czy istnieją narzędzia wspomagające diva2dracula? lub Assura2dracula? Thx.

Nie jestem pewien. Wiem, do tej pory, nie ma takich narzędzi.

Dziękujemy za Twój komentarz. Jestem zaznajomiony z Cadence narzędzia. Otwieram Box Conversion Tool z Cadence głównego producenta okien narzędzie, ale nie mogę znaleźć DraculaToDiva. Czy mógłbyś wyjaśnić użytkowania DraculaToDiva w szczegóły?

Hi, loverrf nie mogę znaleźć dracula2diva w IC443 lub IC50, tylko to może odwrócić przez człowieka.

Hi, visualart, miło cię poznać w tym temacie. "DraculaToDiva" nie w polu Conversion Tool. Znajduje się na swoje "c @ zamieszkania instalacji directory/tools.sun4v/dfII/bin/DraculaToDiva", jeśli masz zainstalowany diva.

Hi sulifen. Mam jeszcze jedno pytanie? nie "dracular2diva" przekonwertować dracular regulaminu do diva Zasady PN doskonale?

Niestety, nawet "DraculaToDiva" jest przez Cadence, ale przekonwertowany plik zasad Dive nie można go uruchomić bezpośrednio. Zazwyczaj trzeba naprawić kilka błędów składni instrukcji. Na przykład, nazwa warstwy wejściowe, powinny być tak samo jak tech rozdzielczości pliku.

Aby skorzystać z "Diva" LVS, trzeba mieć do korzystania z "Composer" na wejściu swój projekt (schemat), "Diva" używać, aby zamiast netlist.

Przykro nam, moje doświadczenie z drac2diva jest od 1995 roku. Miałem do konwersji 1.6u plik reguł CMOS. Może przełożyć się 95% wyrażeń. Po zrobieniu spojrzeć na pozostałe 5% wypowiedzi rozumiem, że builtup do pliku reguła używa podstawowych znaczeniowej dracula. Musiałem ręcznie insert z diva, które obejmują dokładne przypadkach dracula. To zwykle bardzo czasochłonne. Po dwóch tygodniach zaczynam przepisać kompletny plik reguł w diva, bo się znają z. I krzyż sprawdzić niektóre projekty znalazłem rozbieżności w obu regułach plików. Na się, że nie pozostaje 3 zasady. Jeden w discription tekstu reguły, jeden w drac, inne w w diva. Differencies gdzie dopuszczalne, ponieważ złoty sprawdzić drac został tak. Z kaliber mogę znaleźć więcej podobieństw z diva.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back